Ki meddig dolgozott terhesen és mit?
Figyelt kérdés
Én egy multinál vagyok egész nap lótok futok árut töltök emelek stb.Nem tudom ezt meddig tudom majd csinálni.2012. márc. 22. 19:08
1/25 anonim válasza:
3 diploma, 2 nyelvvizsga, 3 terhesség.Szerintem ez is munka
2/25 anonim válasza:
Fodrász, utolsó napig, szerencsére semmi kellemetlenségem nem volt.
3/25 anonim válasza:
én is kereskedelmben dolgozom,árut töltöttem,kassza+minden második héten tejhütő.20ik hétig dolgoztam.
4/25 anonim válasza:
3-as vagyok előző babónál a 29ik hétig húztam.
5/25 anonim válasza:
semeddig,mert veszélyeztetett voltam.a munkán nagyon stresszes,12 órát kell dolgozni,éjszaka is
6/25 anonim válasza:
Nem volt munkám mikor terhes lettem és szerintem nem meglepő de terhesen senki nem alkalmazott,így nem dolgoztam.
7/25 A kérdező kommentje:
Akkor nem az a jellemző, hogy egyből betegre mennek a kismamik (persze kivétel ha orvos tanácsolja). Én is majd kikérem a véleményét még nagyon az elején vagyok.
2012. márc. 22. 19:20
8/25 anonim válasza:
Vállalkozó vagyok én is ,és a férjem is, a terhességem alatt is végig dolgoztam, kivéve az utolsó hónapot.
9/25 anonim válasza:
Szia
Tanár vagyok, kb a 30. hétig fogok dolgozni, utána kezdődik a nyári szünet.
10/25 anonim válasza:
A 39. héten szültem, 3 hetet voltam itthon előtte mert "javasolták", hogy vegyem ki az összes azévi szabimat.
Bankban dolgoztam ügyintézőként. Az iratrendezésben nem vettem részt.
A 2-3 hónap között táppénzen voltam mert minden reggel legalább 1x hánytam - ami nem nézett volna ki túl jól egy hitelügyintézés közepén :-)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!