Terhesen tényleg nem járhat valaki iskolába?
Gondolom középiskolára gondolsz..
Nekem volt egy évfolyamtársam, aki terhesen járt iskolába. Érettségi előtt szült 3 nappal és úgy engedték ki a kórházból felügyelettel, hogy megírja az írásbeliket.
Én főiskolát csináltam végig terhesen. Diplomaosztó után 2 nappal szültem meg.
Nem hallottam még olyanról, hogy terhesen tilos vagy nem megengedett iskolába járni..
Szerintem járhat - bár elég furcsa. Különösen, ha Eszmeralda túlkoros, 14 évesen 4. osztályos, és beül pisisek közé nagy pocakkal. Lehetne, de inkább kimarad.
Középsuliban is volt már terhes lány, megszülte a babát, és visszaült az osztályba, folytatni a tanulmányait. Honnan veszed, hogy nem járhat?
Mert a rossz példa ragadós. Mindenki vele foglalkozik, "ellóghat" pár órát/napot a vizsgálatok miatt; ha késik, az nem baj, biztos rosszul volt reggel; elkezd mocorogni a baba, megint ő a legérdekesebb.
Persze, hogy a többi liba is ezt akarja.
Van olyan iskola aki nem elküldi a várandós diákot de erősen"javasolja" a kimaradást, vagy az iskolaváltást, vagy h. legyenmagántanuló...
Pl nálunk a gimiben nem volt bukás, nem fért össze az iskola "imidzsével", ígyaki bukott, az köv.évben nem járhatott oda...(a szülőknek elmagyarázták, hogy túl erős az az iskola a csemetéjüknek (persze ez valahol igaz is volt) így nem is volt választásuk...
Ha belegondolok az 5 évem alatt az 1100 főből nem volt senki terhes, vagyis ha igen azt többet nem láttuk, ezért nem tudunk róla, bár közvetlen környezetben csak utóbb tudtam meg h 2 abortusz volt
ez kb 2000 diákot,vagyis 1000 lányt jelen....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!