Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesen tényleg nem járhat...

Terhesen tényleg nem járhat valaki iskolába?

Figyelt kérdés
Ha igen miért? Hiszen terhesen dolgozni is lehet. Vagy valaki kifejtené ezt az "iskolai évek alatt való terhesség" témát?
2012. márc. 22. 15:09
 1/9 anonim ***** válasza:

Gondolom középiskolára gondolsz..

Nekem volt egy évfolyamtársam, aki terhesen járt iskolába. Érettségi előtt szült 3 nappal és úgy engedték ki a kórházból felügyelettel, hogy megírja az írásbeliket.

Én főiskolát csináltam végig terhesen. Diplomaosztó után 2 nappal szültem meg.

Nem hallottam még olyanról, hogy terhesen tilos vagy nem megengedett iskolába járni..

2012. márc. 22. 15:15
 2/9 A kérdező kommentje:
A mi sulinkban 2 terhes lány is van, és tudom hogy az igazgató többször is szólt nekik hogy ekkora pocakkal már ne menjenek be.
2012. márc. 22. 15:18
 3/9 anonim ***** válasza:

Szerintem járhat - bár elég furcsa. Különösen, ha Eszmeralda túlkoros, 14 évesen 4. osztályos, és beül pisisek közé nagy pocakkal. Lehetne, de inkább kimarad.

Középsuliban is volt már terhes lány, megszülte a babát, és visszaült az osztályba, folytatni a tanulmányait. Honnan veszed, hogy nem járhat?

2012. márc. 22. 15:20
 4/9 anonim ***** válasza:
43%

Mert a rossz példa ragadós. Mindenki vele foglalkozik, "ellóghat" pár órát/napot a vizsgálatok miatt; ha késik, az nem baj, biztos rosszul volt reggel; elkezd mocorogni a baba, megint ő a legérdekesebb.

Persze, hogy a többi liba is ezt akarja.

2012. márc. 22. 15:58
 5/9 anonim ***** válasza:
A rossz példa miatt mondják!iskola válogatja szerintem! de nekem a b.nőm a 7.hónapig járt suliba!
2012. márc. 22. 18:38
 6/9 anonim válasza:
Szerintem nyugottan lehet terhesen suliba jarni..az en sulimba is tobben voltak mar terhesek...ugy gondolom ez mar megszokott ::)
2012. márc. 23. 14:38
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2012. márc. 23. 15:20
 8/9 anonim ***** válasza:
Te is babát vársz kedves kérdező? és ha igen hányadik hétben vagy?
2012. márc. 23. 19:16
 9/9 anonim ***** válasza:

Van olyan iskola aki nem elküldi a várandós diákot de erősen"javasolja" a kimaradást, vagy az iskolaváltást, vagy h. legyenmagántanuló...

Pl nálunk a gimiben nem volt bukás, nem fért össze az iskola "imidzsével", ígyaki bukott, az köv.évben nem járhatott oda...(a szülőknek elmagyarázták, hogy túl erős az az iskola a csemetéjüknek (persze ez valahol igaz is volt) így nem is volt választásuk...

Ha belegondolok az 5 évem alatt az 1100 főből nem volt senki terhes, vagyis ha igen azt többet nem láttuk, ezért nem tudunk róla, bár közvetlen környezetben csak utóbb tudtam meg h 2 abortusz volt

ez kb 2000 diákot,vagyis 1000 lányt jelen....

2012. márc. 24. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!