Mi a véleményetek, terhesen iskolába járni?
Figyelt kérdés
3 hónapos trhes vagy és szeretném az iskolába befejezni ezt az évemet?Szerintetek maradjak vagy hagyam ott?2011. jan. 10. 18:21
1/16 anonim válasza:
én maradtam38 hetesen tettem le a szóbeli érettségit.
3/16 anonim válasza:
én járnék, de a sulim olyan elitnek hiszi magát, hogy ha már látszik rajtad, nem járhatsz be... :S szóval szerintem ha a sulid engedi (kérdezz utána!!) és nem érdekelnek mások beszólásai (úgy is lesznek, nem tudod kikerülni, csak "nem meghallani") akkor járd végig az évet. bárcsak én is tehetném :S
4/16 anonim válasza:
Attól függ, hogy milyen iskolába jársz! Én egy középiskolában tanítok és nálunk nem szokott gondot okozni, ha egy lány kismamaként jár iskolába(ritka,de volt már rá példa). Szerintem ha rendes az osztályfőnököd és az osztálytársaid is elfogadnak(már ha még középsulis vagy)akkor jobban jársz ha befejezed az évedet. Magántanulóként sokkal nehezebb, tapasztalom!!
5/16 anonim válasza:
Én 32. hétig jártam, utána a doki azt mondta maradjak otthon.
35h.
6/16 A kérdező kommentje:
19 éves vagyok.Középiskolába járok és ezen kívül van még egy évem.
Köszönöm ez eddigi válaszokat!
2011. jan. 10. 18:37
7/16 anonim válasza:
A tanár vagyok: én mindenképpen járnék az év végéig, már ha az egészséged megengedi! Elég lesz azt a következő évet bepótolni.
8/16 anonim válasza:
Ne hagyd ott, ha jól számolom, pont mire befejezed, fogsz szülni.
Én 2 éve januárban lettem terhes, jártam suliba, és júniusban volt a záróvizsgám.
10/16 anonim válasza:
Én is kismama vagyok, és bár nem egészen ugyanaz a helyzet, de iskolába járok, 5. éves egyetemista vagyok, még van három vizsgám, aztán diplomaírás, és záróvizsgák, amiket a szülés miatt már két részletbe kell szednem..:) De nálunk senkit sem zavar, ha kismama az ember lánya;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!