Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi a véleményetek, terhesen...

Mi a véleményetek, terhesen iskolába járni?

Figyelt kérdés
3 hónapos trhes vagy és szeretném az iskolába befejezni ezt az évemet?Szerintetek maradjak vagy hagyam ott?
2011. jan. 10. 18:21
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Én 5 évesbe jártam és a 4. év végén lettem terhes, azt a 2 hónapot jártam. 5.-ben első 3 hetet de nem azért mert nem bírtam, hanem azért mert kibeszéltek. Én magántanulóként érettségiztem, úgy végeztem be az utolsó évet.

Nem lehetsz esetleg te is az? A terhesség indok rá, csak egy kérelmet kell kérned az igazgatótól és egy igazolást a dokitól.

2011. jan. 10. 21:15
 12/16 A kérdező kommentje:

nem tervezett baba de a barátommal már 3 éve együtt vagyunk és szerettük volna megtartani.

Köszönöm az véleményteket!!

2011. jan. 11. 19:56
 13/16 anonim ***** válasza:
46%
Szia én is egyetem alatt várom a babát. De azt nem értem, hogy írták páran, hogy járj, ha a suliban "elnézik" neked, hogy terhes vagy. Még egy munkahelyről sem tehetik ki azt aki bejelenti hogy várandós, miért lenne ez máshogy egy iskolában. Ez vezető hír lenne a híradóban, ha egy diáklányt azért tanácsolnának el az iskolából, mert egy kisbabát hord a szíve alatt, gondoljunk csak bele józan ésszel. Egyébként nyilván a legtermészetesebb jogod az is, hogy anya lehess, és az is, hogy tanulhass, egyikben sem korlátozhatnak (legalábbis a tanulást ilyen okkal biztos nem lehet korlátozni). Fejezd be nyugodtan az évet, még elnézőbbek is lesznek veled.
2011. jan. 18. 18:48
 14/16 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 2009. októberében lettem terhes a fiammal, akkor voltam 20 éves, és én is iskolába jártam, bár igaz, hogy nem középsuliba, hanem mérlegképes könyvelői tanfolyamra. Nyugodtan járj be a suliba,addig amíg bírod. Nekem 2010. július 15.-én volt az utolsó vizsgám, 19.-én szültem. Minden vizsgámat letudtam tenni.Neked is sikerülni fog, hajrá!

Ja, és ne adj senki véleményére az iskolában.Nálunk mindenki jól fogadta, a tanárok, és az osztálytársak egyaránt, pedig én voltam a legfiatalabb.

KItartás!

2011. jan. 18. 18:50
 15/16 anonim ***** válasza:
Nyugodtan ,ameddig jol erzed magad. Masok velemenyevel az iskolaban meg ne foglalkozz.
2011. jan. 19. 11:43
 16/16 anonim ***** válasza:

Persze,miért ne járhatnál?én(habár nem főiskola hanem esti gimnázium-tudom nagy különbség!)én is jártam iskolába,és most fogok érettségizni,és a lányom már 16 hónapos.

lehet lesz olyan aki összesúg a hátad mögött(tapasztalat)de ne törődj velük,sokkal többen vannak akik inkább segítőkészek,és megértőek.

2011. jan. 19. 11:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!