Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 21 hetes terhesen a bal...

Queenagi kérdése:

21 hetes terhesen a bal oldalamon a mellem alatt iszonyatos a fájdalom. Mintha görcs húzná egy mélyen ülő izmot, vagy a bordám fáj?

Figyelt kérdés
Annyira fáj a bal mellkasom, hogy se háton, se bal oldalon nem tudok már aludni, csak a jobbomon, de akkor is folyton felébredek. Tüsszentéskor, orrfújáskor, köhögéskor mintha kést vágnának belém. A gyerek nyom alulról? Fertőzés? Attól félek, hogyha szülésig megmarad, nem tudok még lefeküdni se. A nőgyógyászomnál is a múlt héten is csak összeszorított foggal tudtam felkelni a vizsgálóágyról. Elmúlik ez szülés előtt?

2012. márc. 21. 10:28
 1/2 agleh ***** válasza:

Szia nekem is hasonló panaszom volt, kb a 16. héttől, irtózatosan fájt a bal mellem alatti bordám és uott hátul is. A doki azt mondta próbáljak diétázni ez "gyomorpangás", kicsit furcsálottam, a védőnőt is megkérdeztem, ő azt mondta a bordaközi izmok nyúlnak. Neki lett igaza, a méhem nagyon hamar kiemelkedett a medencéből, tehát hamar lett nagy a pocim. Nekem kb. 20-22. hétig volt, aztán elmúlt.

33 hkm

2012. márc. 21. 10:42
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen agleh! Tényleg elmúlt, minden beavatkozás nélkül, neked lett igazad!
2012. ápr. 18. 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!