24. héten mitől lehet ez a fájdalom?
Szia! Igen, lehet ez az ok. Lehetőleg most már próbálj többet pihenni és nem megerőltető dolgokat csinálni. Én MagneB6-ot ajánlanék ilyen esetben, az sokat segít. No meg a pihenés.
Boldog babavárást kívánok!
Egy 25 hetes kismama
Igen, szerintem is okozhatja az. Szerintem lassíts, nehogy rosszabb legyen. És szedj valami magnéziumot, az segít. A görcsökre is jó és nyugtat is.
Én is hasonlót éreztem két hete meg derékfájást, elmentem dokihoz, aki írt fel Magnesi citrit és ágynyugalmat javasolt, azt mondta, hogy ne dolgozzak. Irodai munkám volt, de idegeskedtem, hajtottam (két ember munkáját végeztem, de nem akartak még valakit felvenni), sokat is mentem (vidék, gyalog közlekedtem a városon belül mindenhová), és hát elfáradtam. Úgyhogy azóta inkább itthon vagyok, és pihenek. Nem szigorú fekvés ez, a dolgaimat el tudok menni elintézni, meg amikor kedvem van, sétálok. Visszafogom magam, nehogy nagyobb baj legyen. Sokkal jobban is érzem magam, és nyugodt is vagyok.
Boldog Babavárást!
25h kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!