9hetes terhesen, olyan érzésem van mintha huzodna a méhem. Normális ez szerintetek?
Figyelt kérdés
Foleg hirtelen mozdulatokkor érzek olyan huzodást vagy szurást, vgay tusszentéskor, vagy pukizáskor...normális szerintetek?Kisit félek2012. márc. 22. 17:19
1/9 anonim válasza:
Persze hogy normális! Hiszen tágul a méhed és felkészül a babára! :-)
Üdv, 12 heteske
2/9 A kérdező kommentje:
KOszike a választ, neked is kellemes babavárást...Akkor te is érzel ilyeneket?..nekem ez a nap bármely szakaszában jelentkezik ez a szurás vagy huzodás,meg néha éjjel is...ugye akkor teljesen normális?
2012. márc. 22. 17:28
3/9 anonim válasza:
Persze nekem is van ilyen érzés...sőt hidd el majd még lesz olyan érzésed is mintha meg akarna jönni...csak nem olyan erősen! Ezek normális fájdogálások! Nekem is szokott szurkálni/feszíteni...meg néha kicsit fájni is...de első terhességnél ez teljesen normális mert nyulnak a méhtartó szalagok ahogy növekszik a méh :-)
4/9 anonim válasza:
Ezek kora terhességi tünetek. Teljesen normális. Lesz ez még jobb is! :o)
Jó babavárást!
2 gyerekes pocakos
5/9 anonim válasza:
Volt előtte császármetszésed?
Mert nekem igen és én is ezeket érzem.
6/9 A kérdező kommentje:
Koszi a válaszokat...Nem nemvolt, elso terhesség...
2012. márc. 22. 21:09
7/9 anonim válasza:
Jaj de jó ,akkor nekem se attól van:-)
Utolsó voltam.
8/9 anonim válasza:
Én is ezt éreztem..ugyanezt.Szerintem normális.Én a 4.hét közepén tudtam meg h az vagyok..és kb 4 napig húzódott.még most is.de már nem annyira! :)
9/9 Eszter858585 válasza:
Ne aggodj, tagul a mehed, hogy babonak legyen helye! Eleinte nekem is voltak ilyen fajdogalasok.
14+6 kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!