Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Fáj az alhasam, , szerintetek...

Fáj az alhasam, , szerintetek ez normális terhesen? Kb.4 hetes terhes lehetek és kb 1. hete olyan érzésem van mintha meg akarna jönni. Tegnaptól társult hozzá a szurkálás, ami olyan mintha alulról felszúrnának egy kést, és csak 1 másodpercig tart.

Figyelt kérdés
Továbbá fel vagyok fújódva, ami kellemetlen mellékgázokkal is jár, volt valaki így?
2011. dec. 2. 19:15
 1/8 anonim ***** válasza:
Sokan vannak így, ez normális. A megjön érzés sokaknál a 6.-7. hétig is kitart. A puffadás van, hogy a 10.-12. hétig is.
2011. dec. 2. 19:31
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszi. És a szúrás is?
2011. dec. 2. 19:36
 3/8 anonim ***** válasza:

Ezek mind normálisak szerintem, ne aggódj. Esetleg szedj valamilyen vitamint és pluszban magnéziumot, görcsök ellen azt javasolják. A szurkálás meg amiatt lehet, mert változik a tested. A puffadás és pukizás is normális, ne is törődj vele. Mindemellett pihenj amennyit tudsz.

Szép babavárást!

25h kismama

2011. dec. 2. 19:50
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) Neked is!
2011. dec. 2. 20:01
 5/8 anonim ***** válasza:

Én most vagyok 11 hetes, és még mindig megvannak ezek, nyúlnak a szalagok, nő a méh, szóval ez természetes.

De úgy be voltam kakilva én is, már alig vártam az ultrahangot, hogy megtudjuk jó helyen van-e a baba, mármint, hogy nem méhen kívüli-e, mert néha annyira fájt.

Állítólag minden első babás ennyire rezel az elején :)

Gondolom neked is az első :)

Gratulálok :)

2011. dec. 2. 20:02
 6/8 A kérdező kommentje:
Igen :) Koszonom a megnyugtató szavakat! Az első ultrahangom dec. 19-én lesz! Addig meg igyekszem turelmesnek lenni. Sok boldogságot!
2011. dec. 2. 21:33
 7/8 anonim ***** válasza:
En visitani tudtam volna megallas nelkul, ugy fajt a hasam es a mellem egyfolytaban az 5-6-7. hetben. Arra gondoltam, ha ez vegig igy lesz, en nem tudom micsinalok. De nem igy lett. Igazabol minel erosebbek a tunetek hanyinger, rosszullet, akar hasfajas, annal aktivabb a hormon kepzodes, es szerintem annal biztosabb, hogy a baba eros es ellenallo.Az en babam nagyon sok mindent kibirt... Azert faj, mert igy kuzd a kis eleteert :), neki most ez a dolga. Legyel buszke ra, es biztasd, hogy "ugyes vagy, csak igy tovabb" :)! Orulni fog.
2011. dec. 6. 01:00
 8/8 anonim ***** válasza:
Ja, igen, a magneb6 tuti recept. ha nagyon faj, akar 3x2 is lehet enni. Bar en nem ettem... akkor meg nem tudtam :)
2011. dec. 6. 01:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!