Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Normális, hogy nekem főként...

Normális, hogy nekem főként éjszaka fájdogál a hasam?

Figyelt kérdés
Elég kellemetlen, mert pont mikor pihennék, aludnék, nem tudok mert fáj a hasam. Napközben ellátom a háztartást, főzök mosok, vasalok...stb Este mikor lefekszem éjfél tájban mindig felébredek, mert sehogy sem jó feküdni a hasammal. Ma is hajnal fél 5ig fent szenvedtem. Még csak 18 hetes vagyok.
2011. dec. 2. 14:50
 1/2 anonim ***** válasza:

Milyen jellegű fájdalmat érzel? Azért érdekes, mert mindenki inkább a napközbeni fájdalmakra panaszkodik. Mert ugye járáskor, alláskor jobban nyúlnak a szalagok, fekvéskor ez enyhül. Nekem is napközben szokott fájni, bár megjegyzem, ma fél 6 kor hajnalban én is hasfájásra ébredtem. Ha tartósan érzed, mindenképp legalább hívd fel a dokidat és kérdezz rá!

24 hetes km

2011. dec. 2. 15:48
 2/2 A kérdező kommentje:
Szia, olyan mintha izomlázam lenne. És nem csak lent fáj a méh környékén hanem fent is. Nem görcsölök, de nehéz körülírni milyen érzés. Néha még ma is azt érzem hogy mintha meglenne a havim, úgy fáj. Dokihoz megyek hétfőn. Remélem minden oké lesz. Ma jobban aludtam. Lehet csak túlaggódom. Első baba, így sose tudom normális e amit érzek.
2011. dec. 3. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!