Tegnap este óta (éjszaka tudtam aludni) enyhe menstruációs görcseim vannak (nem is nevezném görcsnek) csak kellemetlen! Elég sokszor kinyomja a baba magát és kemény a hasam! Ma meg fájdogál a derekam, de csak fájdogál! Mi lehet?
Én is azt hiszem, hogy ezek jóslók. Megemlítheted a dokinak, az enyém nem foglalkozott vele, úgy látom, szerinte már bármikor szülhetek:-) Viszont arra felhívta a figyelmem, hogy csak akkor menjek kórházba, ha baj van, pl. vérzek, elfolyt a magzatvíz, vagy a fájások erősek és sűrűek, mert ha előbb megyek ugyan haza nem engednek. A jósló fájások pedig hetekig is eltarthatnak.
NEm sokára menned kell úgyis NST-re, majd ott kiderül, hogy mennyire érzi jól magát a baba, és mennyire vannak összehúzódások. Én tegnap voltam először. Nekem most pihennem kell és magnéziumot kell szednem, mert vannak összehúzódások, és a dokim most 4 napig nincs itthon....de egyébként más kifogása a szülés ellen nem volt.
Minden jót!
(35+6 hetes mami)
Ne félj én minden rendbe lesz!!
Enn
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!