6 hetes terhesen normális az, hogy a szeretkezés végén az orgazmuskor erős nyilaló érzésem van a méhem vagy a petefészkem környékén? Nem mindig ugyanott érzem. Akkor nem érzem amikor a párom megy el. A szeretkezés nem árthat a babának?
Figyelt kérdés
Lehet hogy kicsit túlintim a téma, de szeretném tudni hogy ez normális dolog e...2008. febr. 25. 09:21
1/4 anonim válasza:
Azt nem tudom, hogy árthat-e a babának, de nekem a dokim azt mondta, hogy egyenlőre kerüljük a szexuális együttlétet a férjemmel.
Egy 12 hetes kismama
2/4 anonim válasza:
Az erős nyílaló érzést sztem beszéld meg a dokival,nem szégyen,erről is beszélni kell.Ha nem jóleső,hanem fájdalommal jár, lehet szüneteltetni kell egyelőre, de csak magamból indulok ki.
3/4 anonim válasza:
Én 7 hetes terhes vagyok, és kb. egy hónappal ezelőtt kezdtem érezni, hogy valami gond lehet, mert orgazmus közben alhasi fájdalmat éreztem. Ez mostanában már egyre ritkább, akkor viszont még nem is tudtam, hogy gyermeket várok. Az orvosom épp a napokban világosított fel teljesen önmagától, hogy orgazmus után ne aggódjak, ha kb. félperces kellemetlen érzésem lesz, ezt a méh összehúzódása idézi elő az orgazmus hatására. Véleménye szerint továbbra is élhetünk szexuális életet, de ne vigyük "túlzásba", vagyis ez azt jelenti, hogy azért ne csináljuk mindennap, mert az már nem tesz jót a babának... Nem tudom, hogy ez az "erős, nyilaló érzés", amit leírtál, ugyanaz-e, mint ami nálam jelentkezett. Nekem inkább kellemetlen volt, de nem nevezném fájdalmasnak. Szerintem csak erről lehet szó, emiatt pedig nem kell aggódnod, de azért én a helyedben megkérdeznék egy szakembert, főleg, ha erősebb fájdalmat érzel. Szerintem egyáltalán nem tabu. És gratulálok a babához!
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Igazán megnyugtattatok! A nyilaló érzés csak egy pár másodpercig tart és inkább kellemetlen mint fájdalmas. De azért majd rákérdezek a dokinál is pénteken.
2008. febr. 26. 08:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!