Szeretkezés után miért van nagyon erős spermaszagom? Fürdés után is érezni.
Figyelt kérdés
2010. júl. 25. 15:28
1/9 A kérdező kommentje:
Normális válaszokat szeretnék kapni!!!!!!!!
2010. júl. 25. 15:39
2/9 anonim válasza:
mert a párodnak erős szagú a spermája, ennyi...
használj erősebb illatú tisztálkodószert, ha zavar!
3/9 anonim válasza:
Hú, hát ez érdekes... Véletlenül nem spermaillatú a parfümöd? Vagy a légfrissítő? Az is megfordult a fejemben, hogy talán azért, mert elélveztél, de nem, az úgy már túl bonyolult lenne...
4/9 anonim válasza:
EZt honnan érzed? Mármint elég messze van a hüvelyed....szerintem csak beképzeled valami miatt.
5/9 anonim válasza:
ne haragudj hogy vissza kérdezek de ezt miért ide kell írni?ilyet a tudatlan tinik szoktak írkálni akik kérdezgetik hogy:lehetek terhes ettől meg attól?engem felháborít ez a sok hülye kérdés!!!!!!!
6/9 anonim válasza:
hát hogy eláruljam, ide bár nem irtam ki de ugynbe az a bajom van
párom belém élvez és hiába mosom meg vagy ki akkor is oylan szaga van a "lábam közének" pl ha ülök vagy török ülésbe ülök már közelebb vagok a lenthez és érzem.. és nem jó:(
7/9 anonim válasza:
Valószínű azért mert még fürdés után is maradt benned egy kis sperma, ami lassan folydogál kifele. Ez nem lehet a magyarázat? Másra nem tudok gondolni.
8/9 A kérdező kommentje:
Kedves 18:02!
Ha felháborít ez a sok hülye kérdés nem kell nézegetned ezt az oldalt és nem kell válaszolnod az ilyen kérdésekre. :)
2010. júl. 26. 18:32
9/9 A kérdező kommentje:
16:10!
Te most magadból indulsz ki?
2010. júl. 26. 18:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!