Fogantatás jele lehet az erős mensi szerű görcsölés?

Elvileg nem lehet érezni. Ha két hete olvasom ezt, akkor biztos, hogy mosolyogtam volna, hogy jajj, de nagyon várja már a babát valaki... De most inkább már hülyének érzem magam, mert én is furán vagyok. Kétszer voltam terhes, egyiknél sem vettem észre semmit, csak a mellem feszült. Most viszont mikor a férjemmel együtt voltunk, utána pár napra elkezdett furán görcsölni a hasam, ami már egy hete tart. Fel is van puffadva. A mellem viszont semmit nem változott, pedig eddig az volt az első jel. Az a baj, hogy tesztelni még rohadt korán van, a józan eszem szerint terhestünet nem lehet(ne), de már nem tudom mit gondoljak. Valahol belül mégis azt érzem, hogy újra terhes vagyok, de félek még hinni neki. :) 1 hét múlva kiderül...
Egyébként ciklus felénél nálam is volt már párszor erősebb görcs (baba akkor még nem lehetett), de az másnapra el is múlt.

Szia!
Nekem az ilyen görcs ovut szokott jelenteni.

4-es! Baba lett végül?
Nálam az ovus fájdalom jobb vagy baloldalon szúrkálás.
A mindjárt megjön érzéskor pedig a méhemben görcsöl.

4. vagyok.
Hű, erre a kérdésre már nem is emlékszem! :) De akkor nem lettem terhes, csak 1,5 hónap múlva, januárban teszteltem pozit, 2,5 éves a kisfiam! :) Akkor én is nagyon vágytam már babára, talán emiatt is figyeltem magam annyira. Pedig nem kellett sokat várni, mert a 3. hónapban megfogant.
Kívánom neked is, hogy mihamarabb átéld ezt a csodát!!! :)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!