Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Normális hogy 8 hetes terhesen...

Normális hogy 8 hetes terhesen néha valami beleszúr a hasam aljába, meg néha olyan érzésem van hogy mindjárt megjön?

Figyelt kérdés
Az nem baj hogy nem igazán van hányingerem, de nincs olyan kaja se amit nagyon-nagyon kívánnék. A vitaminban amit szedek 95% B6 van, lehet azért nincs hányingerem?
2009. jún. 18. 12:45
 1/5 anonim ***** válasza:

Igen, normális. Csak ha görcsölnél az lenne baj. Nekem sem volt nagyon hányingerem, nem is hiányzott. Örülj neki.

Sok boldogságot!

2009. jún. 18. 12:52
 2/5 anonim ***** válasza:
12+1 vagyok es meg mindig megvan a megjon erzesem szoval nem baj!
2009. jún. 18. 13:02
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem baj, szedj magnéziumot is ha zavar a görcsölgetés, a B6 csökkenti a hányingert.
2009. jún. 18. 14:27
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyenem es semmi baj nem törtent, szoval ne izgulj, sztem nem lesz semmi baj, de ha nagyon aggodszkerdezz ra a dokidnal vagy a vedönönel, nekem azt valaszolta ha ket oldalrol nem erzek nagyon erös szurast ill görcsöt addig nincs baj.
2009. jún. 18. 15:43
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem tulajdonképpen végig a 9 hónap alatt szúrt, fájt, keményedett a hasam, mégis végig kihúztam. Magne B6-ot szedtem 3x2-őt, No-spát.
2009. jún. 19. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!