4-5 hetes terhesen normális az erős mindjárt megjön érzés?
Figyelt kérdés
2010. aug. 14. 22:58
1/8 anonim válasza:
Én úgy be görcsöltem hogy rohantam a dokihoz. Semmi bajunk. 12 hetes vagyok.
2/8 Tóth Bernadett2 válasza:
Persze, normális, ne aggódj. Még lesz is egy ideig. Boldog babavárást!
16+2 km
3/8 anonim válasza:
Teljesen normális, sok fekvés, nyugalom, 3x1 magne B6-ot szedhetsz. :) Nekem két hét múlva szinte nyomtalanul elmúltak a görcsök.
5/8 anonim válasza:
teljesen normális.én ennyi idős terhesen munkában 10 percenként rohangáltam wc-re mert azt hittem mindíg h megjött.
6/8 anonim válasza:
Igen! Nekem akkor kezdődött, amikor meg kellett volna jönnie! 1 hét elteltével csináltam egy tesztet... pozitív lett, továbbra is görcsöltem, orvoshoz mentem... 6 hetes voltam! Az orvos azt mondta, teljesen normális! Még most is van néha... 7 hetesen!
7/8 anonim válasza:
Én 5 hetes vagyok. Még nem voltam uh-on mert azt mondták hogy ráérek, dec 3ra kaptam időpontot. De azt mondták h ha erős görcseim vannak vagy véreznék akkor azonnal menjek. Elég intenzív görcseim szoktak lenni de vérzés nincs szerencsére.
8/8 anonim válasza:
Ez normális? Félek ha tényleg korán megyek lehet h még nem látnak semmit, de legalább a méhen kivülit kizárhatnák akkor sokkal nyugodtabb lennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!