Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Erős parlagfű allergiára 17...

Erős parlagfű allergiára 17 hetes terhesen mit lehet szedni?

Figyelt kérdés

Előtte nagyon erős gyógyszert kaptam rá, de most nem veszem be a baba miatt. Lehet valami orrspray-t, szemcseppet használni? A Visine nem vált be. S állandóan hapciznom kell, szegény pocaklakóm biztosan nem örül neki.

Köszönöm a segítséget, 17 hkm

2010. aug. 25. 09:59
 1/3 anonim ***** válasza:
Homeopátiás szereket lehet, de azt jó lett volna már a szezon előtt. A histaminum jó pl, de úgy tudom, parlagfű allergiára van spec. cucc is, patikában kérdezd meg. Gyakori hajmosás, gyakori orrmosás, tengervizes orrspray. Nekem a dr theiss orrkenőcs is bevállt, ami taszítja a polleneket néhány órán át. Remélem könnyen átvészeled...
2010. aug. 25. 10:58
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem szedtem én sem semmit. Tengervizes orrspray-t használtam és nagyon gyakran mostam arcot.
2010. aug. 25. 16:42
 3/3 anonim válasza:
Ami igazán hatásos az a parlagfű friss hajtása. De azt még tavasszal kellett volna szedned és kiszárítanod.
2011. aug. 25. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!