Normális érzés, hogy 11. hetes terhesen, még várakozva a 12. heti Uh-ra, ami nagyn nehéz, lassan telik az idő, olyan érzésem van, hogy mi van, ha oda kerülök és kiderül nem is vagyok terhes, meg nincs ott semmi?
Figyelt kérdés
1-2héten belül mehetünk végre Uh-ra, az elsőre.., külföldön vagyunk épp, és itt csak akkor néznek meg először...és annyira aggódok, hogy tényleg minden rendben legyen, meg ott legyen a pici, és dobogjon a kis szive!2 teszt poz.volt,meg van változás..de szerencsére nem vagyok rosszul, nem émelygek, csak a mellim fájnak, nőttek, meg a pocim is kezd kicsit dudorodni..de annyira aggódok, hogy valóban minden OK-e ?2008. szept. 4. 11:28
1/4 anonim válasza:
Szia. Teljesen normális. Én is féltem minden uh előtt, amíg meg nem éreztem a mozgást. Kiidegeltem mindenkit a környezetemben, azután az uh megnyugtatott, de csak a következőig. Amióta érzem mocorogni, azóta persze már nem aggódom. Te is így leszel, ne aggódj ott a baba, és már most mozog, ver a szíve, hamarosan megláthatod az uh-on. Minden jót! 28 hetes kismama.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, a megnyugtatást, remélem így lesz és minden rendben lesz !Eleve, hogy első terhesség, is aggódik az ember, meg, hogy külföldön van, nem otthon, ahol már 100-szor megnézték volna az embernek minden leletét, stb..meg vizsgélgatnák..bár itt úgy van, ha nem vagy rosszul,nem görcsölsz, akkor minden ok, ráéreünk a 12.héten megnézni mindent !:)De azért én nyugpdtabb lettem volna, ha amikor kiderült terhes vagyok (mint pl.otthon már azért a 8-10 hét körül megnéztek volna biztosan, hogy jó helyen van-e, hány embrió,van-e szívhang, stb.. )No mindegy most már csak meg lesz a 12.heti UH !:)
2008. szept. 4. 11:42
3/4 anonim válasza:
Ugyanaezeket az érzésket éreztem én is majdnem minden UH előtt. Ez természetes reakció, és elég fura, hogy még egyetlen UH-d sem volt. Őrület, milyen felületesek!
Persze, ha nincsenek fájdalmaid, vérzésed, akkor bitosan minden rendben van. Ne aggódj!
4/4 anonim válasza:
Én 12. hetes terhes vagyok, a 6. héten erősítette meg az orvos.Nagyon boldogok vagyunk, de én is aggódtam az UH elött...az elején nagyon parázik mindenki, nem érzed a baba mozgását, nem tudod mi történik odabent. De minden rendben lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!