Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit szóltok ezekhez a nevekhez...

Mit szóltok ezekhez a nevekhez? Nagy segítség lenne!

Figyelt kérdés

Ez az első babám, és nagyon bizonytalan vagyok a neveket illetően, már több is volt ami tetszett, de aztán mégis elvetettük, félek hogy esetleg névadás után jövök rá hogy nem ezek a megfelelő nevek. Mi a véleményetek?

Ha lányunk lesz Penelopé Málnának szeretnénk hívni, ha fiú akkor Noel. A vezetéknév Benedek.

És van még egy listám, választanátok hogy nektek melyik tetszik a legjobban esetleg melyik nem tetszik?

Lány: Alíz, Dorina, Elizabet, Emma, Emília, Gvendolin, Kendra, Leila, Málna és Penelelopé.

Fiú: Dilen, Martin, Márk, Morgan és Noel.

Előre is köszönöm a segítségeteket!

2012. márc. 21. 13:11
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:

Kerdezo!

De van a vilagon mas is akinek tetszik a Penelope nev: en :)

Amugy is tetszenek a gorog nevek,Penelope par eve nagy kedvencem volt es most is nagyon tetszik.

DE! Nem adnam a lanyomnak mert tudom milyen kiszuras lenne neki ilyen keresztnevvel elni, mindenhol magyarazkodnia kene miatta.

Nekem a neveitek kozul ezek tetszenek:

lany;Emma,Emilia,Leila (az Aliz,Dorina is jo nevek de nekem nem tetszenek kulonosebben)

Benedek Emilia tenyleg szep. De nekem a Benedek Leila es Benedek Emma is tetszik (bar Emmabol most rengeteg van) en ezert inkabb az Emiliat valasztanam es becezheted Emmanak szerintem.

Fiu nevek kozul: Martin es a Mark jo. Noel is elmegy bar a vezeteknevetek eleg magyaros.

En a Malna,Eperke es egyeb neveket nem adnam a gyerekemnek.

2012. márc. 21. 16:36
 32/48 anonim ***** válasza:

Nem értem, hogy lehet egy gyermeket gyümölcsről elnevezni... Ennyi erővel hívhatnátok Dinnyének vagy Banánnak is...

Ráadásul felénk most nagy divat Málnának hívni a kis ölebeket.

Penelopé? Ugyan már, nem vagyunk görögök...

Nekem egy kategória a Kolompár Nintendóval vagy a Lakatos Seron Sztónnal (és léteznek ilyen nevű gyermekek!)...

Jesszus, fent olvasom a többit... Elizabet? Kendre? Dilen, Morgan... Szegény gyereken fog röhögni az iskola, aztán meg a munkatársai.

Benedek Alíz

Benedek Márk

Ezek elmennek.

Bocs a bíráló válaszért, de szörnyű az a "bélyeg", amit a gyerekedre élete végéig rá akarsz nyomni...

2012. márc. 21. 20:10
 33/48 A kérdező kommentje:
Utolsó: Kendre nem volt, Kendra volt. Ha elírtad akkor bocsi.
2012. márc. 21. 20:29
 34/48 A kérdező kommentje:
Jah még annyit a csúfolódásról: egy szimpla Katira is találnak gúnynevet. Pedig az egy szép magyar név! Ezért írtam h azért mert valószínű h ezzel a névvel csúfolni fogják, azért nem fogok változtatni.
2012. márc. 21. 20:31
 35/48 anonim ***** válasza:

Igen, sok nevet lehet csúfolni, de legalább ne a saját szülő tegyen alá a gyereknek...

A Kati nem épp egy kategória a Penelopé Málnával. Az elsőt esetleg azért csúfolják, mert a gyerekek olyanok és cikizik egymást, a másikat meg azért, mert sajnos az olyan, ami alapjáraton csúf.

2012. márc. 21. 20:53
 36/48 A kérdező kommentje:
A páromat csúfolták a Benedek név miatt, valószínűleg a gyereket is fogják, de ez ellen nem tehet semmit. Engem is csúfoltak, Kati a húgom, őt is. Nem a gyerekektől vagy a névtől függ.
2012. márc. 22. 15:39
 37/48 A kérdező kommentje:
Amúgy nem látta a doki a nemét, mert össze volt zárva a lába. Hétfőn az én dokim is megnézi, remélem akkor megmutatja magát.
2012. márc. 22. 15:40
 38/48 anonim ***** válasza:
Na?:)
2012. márc. 31. 18:36
 39/48 anonim ***** válasza:

kiderült, hogy fiatok vagy lányotok lesz?

és döntöttetek a nevét illetően?

2012. ápr. 1. 09:02
 40/48 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Igen, a doki a 80%ra kislányt mondott! :-) Nagyon örülök neki mert annak drukkoltam, bár most nehezebb nevet választani! Jelenleg az Emília és az Alíz van versenyben. A Málna nevet meggondoltam, nem kéne egy ilyen szép nevet elcsúfítani vele mint pl a Benedek Emíliát. Nem kell mögé a Málna. :-) Köszönöm a segítségeteket!

2012. ápr. 3. 21:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!