Mit szóltok ezekhez a nevekhez? Nagy segítség lenne!
Ez az első babám, és nagyon bizonytalan vagyok a neveket illetően, már több is volt ami tetszett, de aztán mégis elvetettük, félek hogy esetleg névadás után jövök rá hogy nem ezek a megfelelő nevek. Mi a véleményetek?
Ha lányunk lesz Penelopé Málnának szeretnénk hívni, ha fiú akkor Noel. A vezetéknév Benedek.
És van még egy listám, választanátok hogy nektek melyik tetszik a legjobban esetleg melyik nem tetszik?
Lány: Alíz, Dorina, Elizabet, Emma, Emília, Gvendolin, Kendra, Leila, Málna és Penelelopé.
Fiú: Dilen, Martin, Márk, Morgan és Noel.
Előre is köszönöm a segítségeteket!
Kerdezo!
De van a vilagon mas is akinek tetszik a Penelope nev: en :)
Amugy is tetszenek a gorog nevek,Penelope par eve nagy kedvencem volt es most is nagyon tetszik.
DE! Nem adnam a lanyomnak mert tudom milyen kiszuras lenne neki ilyen keresztnevvel elni, mindenhol magyarazkodnia kene miatta.
Nekem a neveitek kozul ezek tetszenek:
lany;Emma,Emilia,Leila (az Aliz,Dorina is jo nevek de nekem nem tetszenek kulonosebben)
Benedek Emilia tenyleg szep. De nekem a Benedek Leila es Benedek Emma is tetszik (bar Emmabol most rengeteg van) en ezert inkabb az Emiliat valasztanam es becezheted Emmanak szerintem.
Fiu nevek kozul: Martin es a Mark jo. Noel is elmegy bar a vezeteknevetek eleg magyaros.
En a Malna,Eperke es egyeb neveket nem adnam a gyerekemnek.
Nem értem, hogy lehet egy gyermeket gyümölcsről elnevezni... Ennyi erővel hívhatnátok Dinnyének vagy Banánnak is...
Ráadásul felénk most nagy divat Málnának hívni a kis ölebeket.
Penelopé? Ugyan már, nem vagyunk görögök...
Nekem egy kategória a Kolompár Nintendóval vagy a Lakatos Seron Sztónnal (és léteznek ilyen nevű gyermekek!)...
Jesszus, fent olvasom a többit... Elizabet? Kendre? Dilen, Morgan... Szegény gyereken fog röhögni az iskola, aztán meg a munkatársai.
Benedek Alíz
Benedek Márk
Ezek elmennek.
Bocs a bíráló válaszért, de szörnyű az a "bélyeg", amit a gyerekedre élete végéig rá akarsz nyomni...
Igen, sok nevet lehet csúfolni, de legalább ne a saját szülő tegyen alá a gyereknek...
A Kati nem épp egy kategória a Penelopé Málnával. Az elsőt esetleg azért csúfolják, mert a gyerekek olyanok és cikizik egymást, a másikat meg azért, mert sajnos az olyan, ami alapjáraton csúf.
kiderült, hogy fiatok vagy lányotok lesz?
és döntöttetek a nevét illetően?
Sziasztok!
Igen, a doki a 80%ra kislányt mondott! :-) Nagyon örülök neki mert annak drukkoltam, bár most nehezebb nevet választani! Jelenleg az Emília és az Alíz van versenyben. A Málna nevet meggondoltam, nem kéne egy ilyen szép nevet elcsúfítani vele mint pl a Benedek Emíliát. Nem kell mögé a Málna. :-) Köszönöm a segítségeteket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!