Mit szóltok ezekhez a nevekhez? Nagy segítség lenne!
Ez az első babám, és nagyon bizonytalan vagyok a neveket illetően, már több is volt ami tetszett, de aztán mégis elvetettük, félek hogy esetleg névadás után jövök rá hogy nem ezek a megfelelő nevek. Mi a véleményetek?
Ha lányunk lesz Penelopé Málnának szeretnénk hívni, ha fiú akkor Noel. A vezetéknév Benedek.
És van még egy listám, választanátok hogy nektek melyik tetszik a legjobban esetleg melyik nem tetszik?
Lány: Alíz, Dorina, Elizabet, Emma, Emília, Gvendolin, Kendra, Leila, Málna és Penelelopé.
Fiú: Dilen, Martin, Márk, Morgan és Noel.
Előre is köszönöm a segítségeteket!
Bocs, de a Penelopé Málna számomra szörnyű.
A Málnától alapvetően rosszul vagyok, egy ici-pici babának becenévnek még elmegy, de pl. 25 évesen munkakeresés közben számomra röhejes név. Komolytalan.
Ami tetszik: Alíz, Emma, Emília, Elizabet, Martin, Márk, esetleg Noel.
A többi nagyon nem jön be.
Moncsa:Noelés a Dilen nagyon szép!
nekem lányba Málna,Emma,Leila tetszik!
Penelopé Málna:(:( Semmiképp nem választanám,de ez én vagyok.
A Noel nagyon szép,emellett még a Martin tetszik.
Lány: Emma, Emília
Benedek Penelopé Málna - Semmi esetre nem adnám ezt a két nevet külön-külön sem, így együtt meg főleg nem.
Viszont írtál jókat ezen kívül:
Benedek Alíz nagyon szép név lenne, névtanilag is tökéletes választás.
Benedek Márk, Benedek Martin szintén teljesen rendben vannak névtanilag.
A Benedek vezetéknévhez mély vagy vegyes hangrendű név illik, rövid vagy közepes hosszúságú és nem K-val, G-vel, P-vel kezdődő. Az idegen hangzású keresztnevek nagyon furcsán hatnak ezzel a vezetéknévvel.
Szia.
Fiúnévből nekem nagyon tetszik a Noel ( februári babám neve is)
Lánynévből nekem az Emma tetszik a legjobban, a Málnát én mindenképp hagynám második névnek a helyedbe. Tudom, hogy ez nincs a nevek között de pl:Benedek Maja Málna
Szerintem a Penelopé nem a legjobb.
Hú, eddig azt hittem toleráns vagyok a nevekkel kapcsolatban, de a Penelopé Málna most kiütött. Bocsánat, de ez borzasztó. Külön-külön is, és hát egyben meg főleg.
A Gvedolin, Kendra, Dilen és Morgan nekem szintén nem jön be, a Benedek nagyon magyar hangzású vezetéknévhez meg főleg nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!