Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit szóltok ezekhez a nevekhez...

Mit szóltok ezekhez a nevekhez? Nagy segítség lenne!

Figyelt kérdés

Ez az első babám, és nagyon bizonytalan vagyok a neveket illetően, már több is volt ami tetszett, de aztán mégis elvetettük, félek hogy esetleg névadás után jövök rá hogy nem ezek a megfelelő nevek. Mi a véleményetek?

Ha lányunk lesz Penelopé Málnának szeretnénk hívni, ha fiú akkor Noel. A vezetéknév Benedek.

És van még egy listám, választanátok hogy nektek melyik tetszik a legjobban esetleg melyik nem tetszik?

Lány: Alíz, Dorina, Elizabet, Emma, Emília, Gvendolin, Kendra, Leila, Málna és Penelelopé.

Fiú: Dilen, Martin, Márk, Morgan és Noel.

Előre is köszönöm a segítségeteket!

2012. márc. 21. 13:11
1 2 3 4 5
 1/48 anonim ***** válasza:

Bocs, de a Penelopé Málna számomra szörnyű.

A Málnától alapvetően rosszul vagyok, egy ici-pici babának becenévnek még elmegy, de pl. 25 évesen munkakeresés közben számomra röhejes név. Komolytalan.

Ami tetszik: Alíz, Emma, Emília, Elizabet, Martin, Márk, esetleg Noel.

A többi nagyon nem jön be.

2012. márc. 21. 13:16
 2/48 anonim ***** válasza:
Hát én ezek közül lánynak mindenképpen Emma,vagy Emília.(két fiam lett,de lányokat szerettem volna).Fiúnevekből pedig egyértelműen Martint választanék.A vezeténévhez is tök jók szerintem!A Penelopé Málna nekem nem jön be,főleg a Benedekhez.valahogy túl hosszúúúú:)
2012. márc. 21. 13:17
 3/48 anonim ***** válasza:
Egyetértek az első hozzászólóval, becenévnek egymás között a családban elmegy a Penelopé és a Málna, de keresztnévnek, nagyon nem, tényleg arra is kell gondolni, hogy egyszer lesz felnőtt abból a kislányból...és ami most édesen hangzik, az felnőtten nevetséges. Az Emma, Alíz nem rossz, illetve a Márk a fiú nevek közül.
2012. márc. 21. 13:18
 4/48 anonim ***** válasza:

Moncsa:Noelés a Dilen nagyon szép!

nekem lányba Málna,Emma,Leila tetszik!

2012. márc. 21. 13:19
 5/48 anonim ***** válasza:

Penelopé Málna:(:( Semmiképp nem választanám,de ez én vagyok.

A Noel nagyon szép,emellett még a Martin tetszik.

Lány: Emma, Emília

2012. márc. 21. 13:22
 6/48 anonim ***** válasza:
100%
Magánügy a név választás, de bele kell gondolni, hogy egyszer felnőtt emberként mit visel. Én előnyben részesítem a szép magyar neveket, kicsi lányom Katalin Zsófia (Kata)
2012. márc. 21. 13:23
 7/48 anonim ***** válasza:
100%

Benedek Penelopé Málna - Semmi esetre nem adnám ezt a két nevet külön-külön sem, így együtt meg főleg nem.

Viszont írtál jókat ezen kívül:

Benedek Alíz nagyon szép név lenne, névtanilag is tökéletes választás.

Benedek Márk, Benedek Martin szintén teljesen rendben vannak névtanilag.

A Benedek vezetéknévhez mély vagy vegyes hangrendű név illik, rövid vagy közepes hosszúságú és nem K-val, G-vel, P-vel kezdődő. Az idegen hangzású keresztnevek nagyon furcsán hatnak ezzel a vezetéknévvel.

2012. márc. 21. 13:23
 8/48 H.Orsolya ***** válasza:
89%

Szia.

Fiúnévből nekem nagyon tetszik a Noel ( februári babám neve is)

Lánynévből nekem az Emma tetszik a legjobban, a Málnát én mindenképp hagynám második névnek a helyedbe. Tudom, hogy ez nincs a nevek között de pl:Benedek Maja Málna

Szerintem a Penelopé nem a legjobb.

2012. márc. 21. 13:25
 9/48 anonim ***** válasza:
100%

Hú, eddig azt hittem toleráns vagyok a nevekkel kapcsolatban, de a Penelopé Málna most kiütött. Bocsánat, de ez borzasztó. Külön-külön is, és hát egyben meg főleg.

A Gvedolin, Kendra, Dilen és Morgan nekem szintén nem jön be, a Benedek nagyon magyar hangzású vezetéknévhez meg főleg nem.

2012. márc. 21. 13:25
 10/48 anonim ***** válasza:
100%
Én ilyet még soha nem írtam le, mert nem szokásom, sőt, neveket sem értékelek soha. De Penelopé Málna??? Ne már... A lány nevek közül maximum az Alíz és az Emma, fiú nevek közül egyik sem.
2012. márc. 21. 13:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!