Mit szóltok ezekhez a nevekhez? Nagy segítség lenne!
Ez az első babám, és nagyon bizonytalan vagyok a neveket illetően, már több is volt ami tetszett, de aztán mégis elvetettük, félek hogy esetleg névadás után jövök rá hogy nem ezek a megfelelő nevek. Mi a véleményetek?
Ha lányunk lesz Penelopé Málnának szeretnénk hívni, ha fiú akkor Noel. A vezetéknév Benedek.
És van még egy listám, választanátok hogy nektek melyik tetszik a legjobban esetleg melyik nem tetszik?
Lány: Alíz, Dorina, Elizabet, Emma, Emília, Gvendolin, Kendra, Leila, Málna és Penelelopé.
Fiú: Dilen, Martin, Márk, Morgan és Noel.
Előre is köszönöm a segítségeteket!
Úgy látom itt mindenki egyetért abban, hogy a Penelopé nem lenne jó választás, szerintem sem. Furcsán hangzik már önmagában is, a vezetéknévvel meg pláne!
A felsorolt nevek közül nekem az Emma tetszik a legjobban, a fiú nevek közül a Noel nem rossz, de igazán egyik sem tetszik.
A lányneveid közül bármelyik inkább, mint a Penelopé és a Málna. Nekem pont ez a kettő nagyon nem tetszik:(
A fiúnevek közül vagy Martin vagy Márk. A Dilen angolszász nyelvterületen elmegy, itthon szerintem nem. A Morgan szintén. A Noel nagyon gyakori.
Amúgy a Dilen és az Alíz név volt az, ami már ki volt választva, de mégis elvetettük, de most újra azon gondolkodom...
Benedek Emília Málna? Az Emíliát szerintem lehet becézni is Emmának... bár inkább Emi. Az is olyan hülyén hangzik?
Kedves kérdező.
Azért írd majd meg mire jutottatok.
Meg holnap hogy milyen nemű a baba :)
Bocs nem bántásból de elképzeltem hogy a lányotok felnőttként egy komoly üzletasszony,vagy valamilyen doktor lesz. Dr Benedek Penelopé Málna,vagy Dr Benedek Gvendolin Málna! Ha nekem ilyen nevű ügyvédem vagy orvosom lenne szétröhögném az agyam. Tényleg ne vedd sértésnek,ez csak az én véleményem!!!
Amiket adnám:Aliz,Dorina,Emma,talán Emília,a többit semmiképp. Fiúk közül: Márk Noel,a többi nem tetszik.
Benedek Emília Málna.
Szerintem abszolút rendben van. Nekem egyszerűen Benedek Emília is nagyon tetszene.
A legjobban a Benedek Alíz tetszett.
H. Orsolya: természetesen megírom milyen nemű lesz a baba, akkor könnyebb is lesz a választás, én mondjuk kislányra vágyom, de ha fiú akkor könnyebb dolgunk lesz! :-)
Egyébként mindenkinek ment a zöld kezecske! Tényleg nagyon hálás vagyok a véleményetekért! Mondjuk sajnálom hogy egy olyan ember nincs akinek tetszene a Penelopé. Szerintem nem is létezik olyan rajtunk kívül! :-)))
Szia,nekem tetszik a Penelopé csak a vezeték nevetekkel nagyon nem cseng jól.
pld. Wolf Penelopé nem csengene annyira idegenül(mármint a két név együtt)
A MÁlna is tetszik:)
Az én lányom is a sokak által fújolt Bodza:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!