Maradt már meg babátok gyógyszeres segítség nélkül (Utrogestan, Duphaston) úgy, hogy közbe PCOsok voltatok?
Igen, most várom a másodikat.
Az első elég nehezen jött össze, akkor két kúrában kaptam Clostyt is. (2 év)
A második meg viszonylag gyorsan összejött.(3 hónap)
Nem, egyiknél sem kaptam.
Az elsővel semmi gond nem volt, most a másodikkal annál inkább, de nem a Pcos-ből kifolyólag. Egy vérömleny keletkezett a petezsák alatt, feküdnöm kellett pár hétig, hogy szívódjon fel.
én s pcos vagyok! évi kb 34mensivel.
az első babám teljesen spontán fogant a fogamzásgátló abbahagyása után fél évvel ugyh nem is volt kimondott babaprojekt, de nem védekeztünk-mondván ha akar jöjjön, de nem biztunk benne igazán, mert a dokik mindig riogattak h nem lesz egyszerű majd teherbe esni stbstb...s gondoltuk majd 1-2é mulva továbblépünk orvosi segitséggel. de jött a nagyfiam:) semmilyen megtartást segitő gyógyszert nem szedtem közben.ma már 20hónapos!
tesora már tudatosan készültünk, s mivel azt gondoltam h még1x ilyen mázlim nem lesz, ezért mondtam a dokinak h babát szeretnék-ő felirt norcolut-ot, ami meghozta a vérzésem (megint 4hó után) majd clostyt szedtem s az első ilyen stimulált hónapban össze is jött a baba. 36hetes vagyok:) megtartásra ismét semmit nem szedtem:)
Szia!
Én a másodikat várom, egyikkel sem kaptam semmilyen gyógyszert és minden teljesen rendben volt. Nekem spontán jöttek össze a babák, meglepik voltak. :)
Nekem az elsönél volt vérezgetés a 12. hétig, ezért kaptam duphastont.
A másodiknál semmi baj nem volt eddig.
13+1hetes pcos kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!