Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Maradt már meg babátok gyógysz...

Maradt már meg babátok gyógyszeres segítség nélkül (Utrogestan, Duphaston) úgy, hogy közbe PCOsok voltatok?

Figyelt kérdés
2012. jan. 27. 21:11
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Igen, most várom a másodikat.

Az első elég nehezen jött össze, akkor két kúrában kaptam Clostyt is. (2 év)

A második meg viszonylag gyorsan összejött.(3 hónap)

2012. jan. 27. 21:18
 2/13 A kérdező kommentje:
DE a terhességed elején, alatt nem kaptál olyan gyógyszer ami ahhoz kell, h a babát megtartsa?
2012. jan. 27. 21:24
 3/13 anonim ***** válasza:

Nem, egyiknél sem kaptam.

Az elsővel semmi gond nem volt, most a másodikkal annál inkább, de nem a Pcos-ből kifolyólag. Egy vérömleny keletkezett a petezsák alatt, feküdnöm kellett pár hétig, hogy szívódjon fel.

2012. jan. 27. 21:26
 4/13 A kérdező kommentje:
ohh, de minden rendben lett gondolom, az a lényeg. Köszi a választ, másokét is várom még!!!!
2012. jan. 27. 21:41
 5/13 anonim ***** válasza:

én s pcos vagyok! évi kb 34mensivel.

az első babám teljesen spontán fogant a fogamzásgátló abbahagyása után fél évvel ugyh nem is volt kimondott babaprojekt, de nem védekeztünk-mondván ha akar jöjjön, de nem biztunk benne igazán, mert a dokik mindig riogattak h nem lesz egyszerű majd teherbe esni stbstb...s gondoltuk majd 1-2é mulva továbblépünk orvosi segitséggel. de jött a nagyfiam:) semmilyen megtartást segitő gyógyszert nem szedtem közben.ma már 20hónapos!

tesora már tudatosan készültünk, s mivel azt gondoltam h még1x ilyen mázlim nem lesz, ezért mondtam a dokinak h babát szeretnék-ő felirt norcolut-ot, ami meghozta a vérzésem (megint 4hó után) majd clostyt szedtem s az első ilyen stimulált hónapban össze is jött a baba. 36hetes vagyok:) megtartásra ismét semmit nem szedtem:)

2012. jan. 27. 22:37
 6/13 A kérdező kommentje:
Köszi, egy kicsit megnyugodtam.:)
2012. jan. 27. 22:41
 7/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Én a másodikat várom, egyikkel sem kaptam semmilyen gyógyszert és minden teljesen rendben volt. Nekem spontán jöttek össze a babák, meglepik voltak. :)

2012. jan. 27. 23:19
 8/13 anonim ***** válasza:
Akkor írnak gyogyszert általában, ha vki vérzik, barnázik, vagy volt már korábban vetélése.De se ezek sem a vetélés nem gyakoribb a pco-soknál.Barátnőmnek mondta a doki!A pco-soknak csak teherbe esni nehezebb, a többi ugyanaz!
2012. jan. 28. 09:10
 9/13 anonim ***** válasza:

Nekem az elsönél volt vérezgetés a 12. hétig, ezért kaptam duphastont.

A másodiknál semmi baj nem volt eddig.

13+1hetes pcos kismama

2012. jan. 28. 13:10
 10/13 anonim ***** válasza:
Én az elsőt elvesztettem 8 hetesen, abbahagytam a Merckformint, és az utrot meg későn kezdtük el szedni. A másik babucival szedem a Merckformin, és utrot már a pozitív teszt után szedtem a 12. hétig. Most múlt 19 hetes és minden rendben. Szerintem szervezet függő is hogy kinek marad, meg kinek lesz baj
2012. jan. 28. 15:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!