Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nem lesz baja a bébinek?

Nem lesz baja a bébinek?

Figyelt kérdés

Ilyen csokit ettem ma reggel, mert imádom a marcipánt

[link]

a 21 hetes pocibérlőm nem kattan be tőle?

azt írja a dobozán, hogy alkohol is van benne :S

2012. márc. 13. 09:11
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Én is iszom házi vörösbort olykor egy-egy kupicával, nagyon jó vérképző. Mielött leszólnátok, mindkét gyerekem tökéletesen egészséges.
2012. márc. 13. 12:45
 12/17 anonim ***** válasza:
Mert a magzati alkohol szindrómához nem ilyen alkohol fogyasztás kell. Persze, vörösbort sem kell liter számra inni, de a terhességi anaemia ellen kiváló hetente-kéthetente egy-két dl. A szintén lehurrogott második válaszoló...
2012. márc. 13. 13:16
 13/17 anonim ***** válasza:
semmi baja nem lesz
2012. márc. 13. 13:43
 14/17 A kérdező kommentje:

úristen mért kell engem bántani mert nem tudtam ezt a dolgot?

"józan paraszti ész?" neked kéne hogy legyen mert ha tényleg te is voltál kismama ráadásul 3x akkor tudhatnád, hogy nem kéne így beszélni egy gyermeket váró nővel...

kérlek ne írj több választ mert úgysem veszem figyelembe :(

2012. márc. 13. 14:06
 15/17 anonim válasza:
nem hinném,hogy baj lenne belőle és tudom milyen amikor minden miatt aggódik az ember.csak egyél rendesen,és vigyázz magatokra!!!egy kicsi alkohol még nem árt a babának.lányok nektek meg azt üzenem,hogy azért van ez az oldal,hogy tudjunk egymásnak segíteni.tehát ne bíráljuk a másikat,hanem próbáljuk meg megérten egymást.további minden jót mindenkinek.
2012. márc. 14. 07:13
 16/17 A kérdező kommentje:

jo reggelt!

köszönöm kedves utolsó!

sajnos rosszul esik ha ismeretlen témákban hülyének néz valaki, mert lássuk be szerintem nem mindennap lesz terhes az ember (egy ember). :)

köszönöm a válaszokat és szeretném zárni is a kérdést

szép napot mindenkinek

2012. márc. 14. 07:33
 17/17 Dórika14 válasza:
Csak nyugi nem fog, csak alkoholt, kábitószert, cigerettát ne fogyassz !! :)
2012. máj. 10. 17:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!