Ha valaki terhes lesz annak mennyi idő után lesznek terhességi tünetei?
Figyelt kérdés
2012. márc. 11. 18:45
2/9 anonim válasza:
Nekem már a nem várt menstruációm előtt két- három nappal voltak tüneteim: kicsi émelygés, álmosság, és biztosra éreztem, hogy terhes vagyok. :)
Mikorra nem várod? Van valami ami arra utal, hogy babát vársz?
3/9 anonim válasza:
Nekem semmi tünetem nem volt. Nemvárt előtt pár nappal furi bimbós lett a cicim és ennyi...
4/9 anonim válasza:
Nekem nem volt igazán tünetem, mellfeszülés a 6. hét környékén!
6/9 anonim válasza:
Nekem se volt, max egy kis cicifeszülés, hasszurka, de 6. héttől sztem nekem is csak.
7/9 anonim válasza:
Nekem a kimaradt menstruáció első napján lettek, de hetedik nap körül fogant, szóval nekem olyan 3 hét kellett a fogantatástól, míg jöttek a tünetek.
31 hkm
8/9 anonim válasza:
"Nekem már a nem várt menstruációm előtt két- három nappal voltak tüneteim: kicsi émelygés, álmosság, és biztosra éreztem, hogy terhes vagyok "
mintha csak én írtam volna, bár annyit hozzátennék hogy majd leszakadt a mellem és érzékeny a mellbimbóm totálisan, és sok nagyon sok folyásom van ,volt.
5 hetes kismama
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2012. márc. 12. 12:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!