Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha várandóság alatt nem...

Ha várandóság alatt nem jöttek ki terhességi csikok rajtam, akkor a szülés után sem lesznek mar csikjaim?

Figyelt kérdés
Most a 34. hétben vagyok, eddig megusztam, de sokan mondják, hogy ez még változhat.Mik a tapasztalatok?
2008. febr. 18. 06:34
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerencsés vagy, ha szülésig nem lesznek csíkjaid, akkor már nem jönnek elő. De tényleg lehetnek még addig. Mondjuk én már a 34. héten jobbra ballra repedtem, irígylek mindenkit, aki nem.
2008. febr. 18. 07:30
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha a szulesig semmi csik nincs rajtad akkor tenyleg szerencses vagy,mert akkor mar ne is lesz.

De sajnos hallottam olyat aki az utolso par /1-2/hetben repedt szet.Kenegesd azert magad,es hatha Te ilyen alkat vagy/amit En is szeretnek/es nem jonnek ki.

Boldog babavarast

11 hetes kismama

2008. febr. 18. 07:53
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Én 158 centi vagyok és 30 kilót híztam, ráadásul hatalmas pocakom volt, mindenki azt hitte ikrek. Mégis csak az utolsó hétben lettek csíkjaim, az is kevés és alig látszik. Már csak 18 kilót kell fogynom, hogy újra 55 kiló lehessek:))
2008. febr. 18. 08:37
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
nekem a 38-ik héten jött az első csík a 39-ik héten már nagyon csíkos lettem ahogy lejjebb kerűlt apocakom
2008. febr. 18. 16:13
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszotokat, aranyosak vagytok!
2008. febr. 18. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!