A terhességi csíkok szülés után maguktól is elhalványodnak? Ha igen mennyi idő kell neki?
Figyelt kérdés
2011. febr. 8. 15:23
1/6 anonim válasza:
Én 7 hónapja szültem, még mindig elég csúnyák, de azért halványabb, már nagyon várom hogy lehessen napozni mert állítólag az sokat segít.
2/6 A kérdező kommentje:
óó akkor én mit akarok, én 2 hónapja szültem. :) Azért reménykedek hogy majd elhalványodik egyszer :(
Köszi
2011. febr. 8. 15:27
3/6 anonim válasza:
nekem tini koromban a combomon jött ki. ha jól emlékszem, kellett neki közel egy év, mig a lilából átment bőrszinűbe.
4/6 anonim válasza:
Szia!
Sajnos nekem is a tinikoromból vannak és az utolsó válaszolóhoz hasonlóan kb. 1 év volt mikorra halványak lettek, most 35 hetes kismama vagyok 18 kg hízással, de ugyan olyan világosak, a hasamon még nincs (remélem így is marad). A napozás tényleg jó.
5/6 anonim válasza:
Igen, elhalványodik magától, de sok idő kell.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2011. febr. 9. 16:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!