Nem lesz baja a bébinek?
Figyelt kérdés
Ilyen csokit ettem ma reggel, mert imádom a marcipánt
a 21 hetes pocibérlőm nem kattan be tőle?
azt írja a dobozán, hogy alkohol is van benne :S
2012. márc. 13. 09:11
1/17 anonim válasza:
Ettől? Sokkal többtől sem. (Még mielőtt lepontoznak: nem alkoholistának kell lenni, de pl. vörösbort néha lehet inni, a keményedésekre 1 cl konyak a legjobb, és működik még az alkoholos infúziós szülésvisszatartás is.) Ezzel nem azt akarom mondani, hogy igyál, hanem azt, hogy ne parázd túl.
2/17 anonim válasza:
alkoholos infúzió??? ezt honnan szedted?? látszik h nem vagy szakértő kedves "kolléga"
3/17 A kérdező kommentje:
nekem ő az első babám 3 évet vártunk rá és igy szerintem jogos hogy mindentől megijedek...sajnos utolag vettem észre a dobozon mi van, de mint a kedves második irta nincs mitől félnem ugyhogy megnyugodtam és neki köszönöm szépen a normális választ
2012. márc. 13. 09:41
4/17 anonim válasza:
Én is az első babámat várom. Mértékkel mindent ugyanúgy eszek-iszok, mint azelőtt. Eddig is egészségesen táplálkoztam. Télen ittam néha egy kis pohár forralt bort, néha konyakos meggyet(bon-bon). Volt, hogy megkívántam a colát azt is ittam, összesen 3-4 alkalommal a terhességem során. Szerintem rosszabb, ha megkívánsz valamit és megtagadod magadtól. A mértékletesség a lényeg.
5/17 A kérdező kommentje:
köszi szépen.
az az igazság hogy talán ha évente megittam eddig is egy feles pohárral meg szilveszterkor egy pohár pezsit akkor már sokat mondok :) úgyhogy ezzel a megkívánássál nem lesz gáz, csak most hirtelen megijedtem, hogy úristen alkoholos csokit ettem most mi lesz :)
a colát meg egyáltalán nem szeretem, mert vérzik tőle az orrom, és minden más szénsavastól meg hányingert kapok, ezzel sincs gondom :)
egyedül tejes kávét szoktam inni reggelente egy pohárral...
köszi a választ
2012. márc. 13. 10:07
6/17 anonim válasza:
Nyugi, nem lesz baj. Én is első Babámat várom. Én nem ittam ugyan alkoholt és kólát is talán 1-2-szer, mert nem kívántam, de mértékkel nem árt, meg ha csak néha. A tejeskávét szerintem nyugodtan ihatod, nekem a védőnő kifejezetten mondta, mivel tejet nem iszok, se kakaót, de a tejeskávét meg szeretem. Meg most így a végén kiderült, hogy vérszegény vagyok, pár napja esténként egy fél deci vörösbort is megiszok
7/17 anonim válasza:
#7 vagyok. a vége lemaradt.
Boldog Babavárást!
39+4h kismama
8/17 A kérdező kommentje:
köszönöm :))))
sok sikert a szüléshez:)))))
2012. márc. 13. 11:11
9/17 anonim válasza:
Kérdező, képzeld volt első gyerekem, nem is olyan régen, és van második és harmadik gyerekem is lesz hamarosan, DE már az első várandóságom alatt is megvolt a józan paraszti eszem, és tudtam, hogy egy csoki alkoholtartalma miatt semmi baja nem lesz a magzatnak.
10/17 anonim válasza:
Kedves borzasztó jól informált kolléga! A terhespathológián, bár már jóval ritkábban, mint régen, a mai napig létezik ilyen infúzió szülésvisszatartásra. Valóban, régebben bevettebb szokás volt, de létezik. Szóval mielőtt arrogánsan válaszolsz, tájékozódj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!