Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nagyon sok kezelésen, műtéten...

Nagyon sok kezelésen, műtéten átestem (chron, majd vese), az utolsó 2008. jan. Ban volt. Most pozítív a tesztem, ugye nem lesz baja a Bébinek?

Figyelt kérdés
Gyógyszert -egyáltalán nem szedek-abbahagytam a chronra is a salofalkot 2 éve,mert töméntelen mennyiséget írtak fel,és mikor mondtam,h ennyit nem,akkor mondta a doki,h akkor ne is, a szokásos diétával csak a szokásos többszöri 'kijárás',volt, de semmi egyéb. Vesémre semmit nem kellett szedni.
2009. febr. 8. 22:06
 1/3 anonim ***** válasza:
gratula...ha nem szedsz semmit akkor bizti h semmi baj....sztem:)
2009. febr. 8. 22:07
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Remélhetőleg nem lesz baj vele, de szorosabb orvosi felügyeletre számíthatsz, mint a többi kismama. Én SLE-s vagyok és vesetranszplantált, de velünk minden rendben, 6 hetente járok a nephrológiára és havonta a nődokihoz, mostanra már a 24. hétnél járunk. Remélem Veletek is minden rendben lesz!

2009. febr. 9. 01:20
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszi,Mamatársak:)

A nephrológiáért nem irígykedem,bár konkrétan nem t'om,mi az,de a nephrostomát ismerem, utálatos egy dolog.. Mennem kell úgy is kontrollra az urológiára is,bár gastroentorológus orvosom nincs, otthagytam,aki volt,mert 4 évig csak megkérdezte:hogy van? és ennyi...

Remélem a legjobbakat, ma megyek nőgyógyhoz...!:)

2009. febr. 9. 07:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!