Duphastont pozitív teszt után mennyi idővel szokták elkezdni?
Szia, szerintem azonnal kezdd el szedni!!!
Én a 14. naptól a 28. napig szedtem 2x1-et, mert nekem is volt vetélésem progeszteronhiány miatt. Aztán éreztem, hogy terhes vagyok. A 28. napon felhívtam a doktornőmet, aki mondta, hogy 3 napig még szedjem a Duphastont, utána teszteljek. Így is tettem. A 31. napon 10 msp alatt pozitívat mutatott a teszt. Szóval ha rám hallgatsz, AZONNAL elkezded szedni. Még ma 12:00 előtt beveheted az első szemet. És este 20:00 körül a 2.-at. Nagyon furcsa amit az orvosod tanácsolt. Vigyázz magadra! Írd meg, hogy mit csináltál végül!
28L 6 hetes kismama
detto az én szitum is!!!!
Ezalkalommal a + teszt napjától kezdődően napi 3*1 Duphastont + esténként egy Crinon gélt kellett nyomnom.Egészen a betöltött 12. hétig!!!!!
Most 20 hetes a kislányom a pocakomban
Meddig akar várni az a jóember??? Amíg késő nem lesz? Mikor + lett a tesztem,akkor aznap ugyan nem lehetett látni semmit.De az én dokim azt mondta,hogy 2 hét múlva már lehet Uh-+val is látni de lehet akkor már késő lenne.
Azt látta a+ teszt napján,hogy nagyon összementek a petefészkemben a sárgatestek,és szerinte nem tudtak volna annyi progeszteront termelni,hogy megmaradjon a terhesség,ezért döntött a pótlás mellett!
Hát a crinone gél nem volt olcsó,de megvan az eredménye!!!És higiénikusabbnak találtam mint az Utrogestan hüvelygolyócskákat kézzel naponta 3* felnyomkodni....ez a gél viszont egy kis tubusvab van,és este felnyomod és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!