Duphastont pozitív teszt után mennyi idővel szokták elkezdni?
Kedves kérdező!
Sajnos nem volt időm végigolvasni az összes kommentet.
De tavaly én is 6 hetesen kaptam vérzésre Duphastont,ami nem segített már sajnos:(
Most csüt-re nem vártam,nem is jött :)
Még aznap elmentem dr-hoz-aki ritka bunkó volt-,közölte velem,hogy ne várjak tőle csodát,úgyse lát semmit uh-on(holott én tisztába voltam ezzel,amit el is mondtam neki,hogy nem szeretnénk elveszíteni ezt a babát is.
Van már jópár pozi tesztem,ami nemvárt előtt 6 nappal,már ki is mutatta a terhességem.
Nos,a lényeg,hogy nem érdekelte,hogy volt már egy spontán vetélésem és a tavalyi missed a.b-m sem.
Nem írt fel Duphastont!
De én most a napokban elkezdtem magamtól szedni-legjobb tudomásom szerint ártani nem ártok vele-ami tavalyról megmaradt,csak úgy tudom,12 hétig kell szedni,nekem viszont nincs annyi,nem tudja valaki,hol lehetne venni?
Sajnos én is így látom.
Holnap megyek egy másik orvoshoz,mert görcsölgetek(bár remélem amiatt,hogy a szervezetem tudja,most lenne a következő ciklus)és tegnap este volt egy hüvelykujj körömnyi barnázásom,azóta folyton járok a wc-re és figyelem...
Nagyon-nagyon félek,nehogy baj legyen ismét!
Talán a holnapi orvos is azt fogja mondani,korán mentem(ma vagyok 4+3 hetes).
Szia!
Nem voltam dr-nál.
Vettem Magnesi Citricit,ha görcsölnék,veszek be egyet.
Csüt.megyek a dokihoz,akinél a kislányom született,akkor töltjük az 5.hetet,utána többet tudok.
Te hogy vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!