Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Duphastont pozitív teszt után...

Duphastont pozitív teszt után mennyi idővel szokták elkezdni?

Figyelt kérdés
Volt már két terhességem, de mindkettővel elvetéltem. Most újra próbálkozunk. Kaptam clostyt, tüszőrepesztő injekciót. De amit furcsálok az az, hogy azt mondta az orvos, hogy csak a 6. héten menjek, ha pozitív lesz a teszt. Rákérdeztem, hogy és addig nem kell valamit szednem? Azt mondta nem, először a terhességé tényét kell bizonyítani.
2011. nov. 8. 09:50
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Nekem azonnal szednem kellett, a nemvárt előtt 2 nappal teszteltem pozit. Hívtam a dokit, ő mondta. Azóta meg is született a kisfiam :)
2011. nov. 8. 16:00
 12/23 Adrika ***** válasza:

Kedves kérdező!

Sajnos nem volt időm végigolvasni az összes kommentet.

De tavaly én is 6 hetesen kaptam vérzésre Duphastont,ami nem segített már sajnos:(

Most csüt-re nem vártam,nem is jött :)

Még aznap elmentem dr-hoz-aki ritka bunkó volt-,közölte velem,hogy ne várjak tőle csodát,úgyse lát semmit uh-on(holott én tisztába voltam ezzel,amit el is mondtam neki,hogy nem szeretnénk elveszíteni ezt a babát is.

Van már jópár pozi tesztem,ami nemvárt előtt 6 nappal,már ki is mutatta a terhességem.

Nos,a lényeg,hogy nem érdekelte,hogy volt már egy spontán vetélésem és a tavalyi missed a.b-m sem.

Nem írt fel Duphastont!

De én most a napokban elkezdtem magamtól szedni-legjobb tudomásom szerint ártani nem ártok vele-ami tavalyról megmaradt,csak úgy tudom,12 hétig kell szedni,nekem viszont nincs annyi,nem tudja valaki,hol lehetne venni?

2011. nov. 12. 12:16
 13/23 A kérdező kommentje:
Adrika! Hát én is épp ettől féltem. Az orvos, akihez járok, hát ő is eléggé hangulat ember. Nem értem, hogy miért kötözködnek. Nekem most megjött. De elhatároztam, hogy amikor visszamegyek hozzá, megmondom neki, hogy én rettegek attól, hogy ha pozitív lesz a tesztem, nem jutok el a 6. hétig. Én is azt hittem, hogy ezzel az előzménnyel, ami neked és nekem is van, természetes a gyógyszeres segítség már az elejétől. De úgy látszik ezt nem minden orvos gondolja így.
2011. nov. 12. 22:29
 14/23 Adrika ***** válasza:

Sajnos én is így látom.

Holnap megyek egy másik orvoshoz,mert görcsölgetek(bár remélem amiatt,hogy a szervezetem tudja,most lenne a következő ciklus)és tegnap este volt egy hüvelykujj körömnyi barnázásom,azóta folyton járok a wc-re és figyelem...

Nagyon-nagyon félek,nehogy baj legyen ismét!

Talán a holnapi orvos is azt fogja mondani,korán mentem(ma vagyok 4+3 hetes).

2011. nov. 13. 10:59
 15/23 A kérdező kommentje:
Mi volt az orvosnál Adrika?
2011. nov. 14. 19:24
 16/23 Adrika ***** válasza:

Szia!

Nem voltam dr-nál.

Vettem Magnesi Citricit,ha görcsölnék,veszek be egyet.

Csüt.megyek a dokihoz,akinél a kislányom született,akkor töltjük az 5.hetet,utána többet tudok.

Te hogy vagy?

2011. nov. 14. 20:40
 17/23 A kérdező kommentje:
Én készülök a következő hónapra. Closty, 14. nap uh, aztán majd várunk... :)
2011. nov. 15. 09:12
 18/23 anonim ***** válasza:
Szia, mi lett veled azóta? Lett babó? Én ugyanúgy jártam ,mint Te sajnos 2 vetélés és a dokik letojnak.Nem adnak semmit! Elmentem magánklinikára, ahol már vagy fél milliót otthagytunk..:-( És semmi eredménye! Én sztem magamtól elkezdem szedni a duphastont félidőben? Neked végül bevállt?
2012. máj. 26. 12:25
 19/23 A kérdező kommentje:
Most olvasom, hogy jött érdeklődés :) 30. hetet töltöttem szombaton!!! :D Szeptember közepére vagyok kiírva. Nem kezdtem szedni semmit magamtól, mindent úgy csináltam és csinálok most is, ahogy az orvos mondja.
2012. júl. 12. 11:24
 20/23 anonim ***** válasza:
Gratulálok!De jó neked! Szerencsés vagy, hogy egyből teherbeesel!:-) És nem is kellett semmit sem szedned?
2012. júl. 18. 15:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!