Duphastont pozitív teszt után mennyi idővel szokták elkezdni?
Figyelt kérdés
Volt már két terhességem, de mindkettővel elvetéltem. Most újra próbálkozunk. Kaptam clostyt, tüszőrepesztő injekciót. De amit furcsálok az az, hogy azt mondta az orvos, hogy csak a 6. héten menjek, ha pozitív lesz a teszt. Rákérdeztem, hogy és addig nem kell valamit szednem? Azt mondta nem, először a terhességé tényét kell bizonyítani.2011. nov. 8. 09:50
21/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!! De, folyamatosan kellett szednem valamit. A 3. hónapban jött össze a baba. Minden hónapban a menstruáció második napjától closty-t kellett szednem 5 napig, aztán a 14. napon uh-ra kellett mennem, hogy van-e peteérés. Szerencsére mindig volt. Akkor aznap kaptam egy tüszőrepesztő injekciót. Choragon-t, ha jól emlékszem. Ez ment 3 hónapig, mire pozitív lett a teszt. Aztán a 6. héttől kellett Utrogestan hüvelytablettát használnom a 12. hétig. És így problémamentes volt minden. Most már remélem így is marad a hátralevő 8 hétre! :)
2012. júl. 20. 07:46
22/23 anonim válasza:
Kitartást erre a pár hétre!Csodás dolgokon mehetsz keresztül! Nemsokára kezedben foghatod életed értelmét!Remélem egyszer engem is érdemesnek tart majd a sors rá..:-) Köszönöm szépen a válaszod!
23/23 A kérdező kommentje:
Aranyos vagy!!! Igen, gyönyörű dolog, még ha tele van aggódással és nyűgökkel is. Szívből kívánom, hogy neked is sikerüljön!!! Kitartás!!!
2012. aug. 1. 15:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!