Szedtetek duphastont? Ha igen, abbahagytátok, vagy csak akkor amikor pozi lett a teszt?
Figyelt kérdés
Napi egy szem Duphaston abbahagyása miatt elmehet, ha van baba.2010. okt. 1. 10:24
1/7 A kérdező kommentje:
??
2010. okt. 1. 10:24
2/7 anonim válasza:
ezt most nem értem!!
Én szedtem duphastont, de mikor már volt baba, és pont azért kaptam, mert vérezgettem!!
3/7 A kérdező kommentje:
Én azért kaptam, mert clostit szedtem, és a ciklus 2. felében kellett szednem a 15.től a 25. napig.Ma van a nemvárt első napja, és félek ha abbahagyom, akkor gond lesz, ha mégis terhes vagyok.
Te mennyit szedtél?
2010. okt. 1. 11:05
4/7 anonim válasza:
napi 2szem, reggel este! 6hetesen volt vérzésem, és a 12.hétig kellett szedjem, de szerencsére azóta semmi baj, pont ma megyünk uh-ra 20hetesek vagyunk!!
5/7 A kérdező kommentje:
Akkor lehet, hogy a napi egy szem, nem nagyon számít, csak picit rásegít??
Gratulálok a babádhoz, jó egészséget kívánok nektek.
2010. okt. 1. 11:22
6/7 anonim válasza:
köszönjük:) neked meg sok sikert és mielőbb sikerüljön a baba!!
7/7 anonim válasza:
Szia! Én is azért szedtem, mert meg volt rá az esély hogy elvetéljek. Nekem 12 hetesen 1 dobozzal kellett beszednem, meg mellé kúpot is kaptam. Azóta minden oké, lehet túl is hordom, mert mára vagyok kiírva, de még semmi nincs.
Sok sikert kívánok neked is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!