Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szedtetek duphastont? Ha...

Szedtetek duphastont? Ha igen, abbahagytátok, vagy csak akkor amikor pozi lett a teszt?

Figyelt kérdés
Napi egy szem Duphaston abbahagyása miatt elmehet, ha van baba.
2010. okt. 1. 10:24
 1/7 A kérdező kommentje:
??
2010. okt. 1. 10:24
 2/7 anonim ***** válasza:

ezt most nem értem!!

Én szedtem duphastont, de mikor már volt baba, és pont azért kaptam, mert vérezgettem!!

2010. okt. 1. 11:02
 3/7 A kérdező kommentje:

Én azért kaptam, mert clostit szedtem, és a ciklus 2. felében kellett szednem a 15.től a 25. napig.Ma van a nemvárt első napja, és félek ha abbahagyom, akkor gond lesz, ha mégis terhes vagyok.

Te mennyit szedtél?

2010. okt. 1. 11:05
 4/7 anonim ***** válasza:
napi 2szem, reggel este! 6hetesen volt vérzésem, és a 12.hétig kellett szedjem, de szerencsére azóta semmi baj, pont ma megyünk uh-ra 20hetesek vagyunk!!
2010. okt. 1. 11:12
 5/7 A kérdező kommentje:

Akkor lehet, hogy a napi egy szem, nem nagyon számít, csak picit rásegít??

Gratulálok a babádhoz, jó egészséget kívánok nektek.

2010. okt. 1. 11:22
 6/7 anonim ***** válasza:
köszönjük:) neked meg sok sikert és mielőbb sikerüljön a baba!!
2010. okt. 1. 11:23
 7/7 anonim ***** válasza:

Szia! Én is azért szedtem, mert meg volt rá az esély hogy elvetéljek. Nekem 12 hetesen 1 dobozzal kellett beszednem, meg mellé kúpot is kaptam. Azóta minden oké, lehet túl is hordom, mert mára vagyok kiírva, de még semmi nincs.

Sok sikert kívánok neked is!

2010. okt. 1. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!