10hét és szülök. és még mindig nem tudom mi legyen a kislányom neve, , tudnátok segíteni?
Nektek meg volt már ilyen idősen?
Már egyszer tettem fel kérdést,hogy milyen a Lara név..talán az ami picit tetszik,de nem tudom igazán!
Tudnátok segíteni?
A vezeték nevünk Kocsomba.
Valami szép rövid nevet szeretnék,ami aranyos is,nem túl komoly,szépen cseng!
Semmiképp nem jó a Lara szerintem, mert mindegyik magánhangzó mély, így nagyon kemény a név.
Mindenképp magas, vagy vegyes hangrendűt keress, azzal lesz szép, dallamos.
Mondom ezt úgy, hogy a második kisfiamnak is minden magánhangzója mély lesz, de egy kislánynál sokkal fontosabb a csengő név.
30 hkm
Huu..köszönöm a sok választ Nektek! :-)
Igen,a Larával nekem is az a bajom,hogy túl mély,nem cseng szépen..én is valami magasabb hangrendűt szeretnék..de valahogy nem tetszik egyetlen egy lány név sem..:(
Nem is értem nő létemre ez hogy fordulhat elő..de igazából nincs semmi olyan amit szívesen,megbánás nélkül adnák neki!
Persze azt szeretném ha tökéletes is lenne az én kis hercegnőm neve!
Egyszerűen nem tudom..és most már kétségbe is vagyok esve,mert vészesen telik az idő..és Ő pedig mindjárt megérkezik..nekem meg egy darab név sincs a tarsalyomban!! :-((
A Jázmin szerintem nagyon szép név!
Igaz, hogy sok Jázmin született 2-3 éve, de igazából én egyet sem ismerek személyesen.
Nem tudom a pontos feltételeket erről, de ha ennyire nem találtok már létező lány nevet, nem gondoltál rá, hogy kitalálhatnátok egyet? Ha nincs vele gond, engedélyeztetheted.
22-es
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!