10hét és szülök. és még mindig nem tudom mi legyen a kislányom neve, , tudnátok segíteni?
Nektek meg volt már ilyen idősen?
Már egyszer tettem fel kérdést,hogy milyen a Lara név..talán az ami picit tetszik,de nem tudom igazán!
Tudnátok segíteni?
A vezeték nevünk Kocsomba.
Valami szép rövid nevet szeretnék,ami aranyos is,nem túl komoly,szépen cseng!
A mi kislányunk is Réka, nekem nagyon tetszik.
Viszont tetszik még a Gréta, Zselyke, Tamara, Rebeka, Noémi, Nóra is.
A Lara annyira nem és nekem (ne haragudj), de nem megy a vezetéknevetekhez sem.Kocsomba Lara, nem tudom miért, de olyan furin hangzik.
Nekem tetszik a Lilla és a Luca,de a mi kislányunk neve Noémi lesz :)
23+5 km
Kocsomba Emma
A kereszt és vezetéknévben is van "m" és "a"-ra végződnek,összeillik,nagyon kedves szép név az Emma,jól lehet becézni is.
ma 20:17
Nekem még tetszik a Lilla és a Lili is. :)
A vezetéknevetekhez mindegyik megy szerintem.
Kocsomba Szofi (Szófia)
Nekem Szofi lesz, ebből nem engedek, nagyon beleszerettem ebbe a névbe, már az első lányomnál is tetszett, de mégsem ez lett a neve.
Remélem szintén kislányom lesz most :)
14+5 hkm
A lányunk Zsófia lesz, szerintem ez is szép lenne a ti vezetéknevetekkel.
Én mindenképpen olyat választanék, ami magas hangzású, de legalább vegyes, mert a vezetéknevetek csupa mély magánhangzókból áll. Nekem a Lara ezért nem tetszene. De ez csak az én mániám lehet.
Egyébként szép még hozzá az Eszter, Emma,Míra,
Nekem az Edina és a Noémi a kedvencem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!