37hetes kismama vagyok, "elvileg"nemsokára szülök, kislányom lesz ti milyen nevet adnátok?
Figyelt kérdés
Ha lehet olyan tippeket várok ami ritka,nem minden második embert hivnak igy!!!kösy2011. jan. 14. 10:02
2/33 anonim válasza:
Nekem is a Viola volt a titkos kedvencem (férjemnek nem tetszett), de megoldódott a probléma, mert fiúnk lesz
3/33 anonim válasza:
Az én szerelmem:Villő.
De fiam lett:-)
4/33 anonim válasza:
Ha nekem lányom születne,én mindenképpen a Franka vagy a Dorin nevet adnám! De azt hiszem ezeket kérvényezni kell,mert úgy tudom ilyen nevű lány még nincs az országban!!!
5/33 anonim válasza:
Ja! és húzzatok bele a név eldöntésébe :) nehogy hirtelen kelljen kitalálni
6/33 anonim válasza:
Nekem mindig is a Kamilla volt a kedvencem,de a ferjem nem szerette sajonos,igy Henrietta lett
7/33 anonim válasza:
nekem is lányom lesz és 4 név között vacillálunk:
Lilla
Boglárka
Sára
Villő
Én az utolsót szeretném
8/33 anonim válasza:
10.08-nak Tóth Frank vízilabdázónk egyik lányát Frankának hívják:-)
9/33 A kérdező kommentje:
hát köszi a válaszokat,nekem a Nikol tetszik nagyon csak a férjemnek nem.3.babánk lesz mindkettöt ö nevezte el,most én szeretném!!
2011. jan. 14. 10:14
10/33 anonim válasza:
10.13 / Na de jó,legalább könnyebb dolgunk lesz,ha majd 1* lányunk születik!!
!!! FRANKA !!! Nagy kedvencem a név!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!