37hetes kismama vagyok, "elvileg"nemsokára szülök, kislányom lesz ti milyen nevet adnátok?
Figyelt kérdés
Ha lehet olyan tippeket várok ami ritka,nem minden második embert hivnak igy!!!kösy2011. jan. 14. 10:02
13/33 anonim válasza:
A Blanka nekem is nagy kedvencem, csak a férjemnek nem tetszett, így elvetettük.
De a Laura is tetszik.
14/33 anonim válasza:
Szia!38 hetes vagyok de kisfiam lesz,nem olyan ritka de ha nekem lányom születne akkor Ramóna lenne,szerintem szép,de maradnom kell az Olivérnél hacsak nem nagyon elnéztek valamit az ultrahangon.Könnyű szülést!
16/33 anonim válasza:
Én is szerettem volna Kamillát, de az szerintem egy szőke kislányra illik igazán, szőke hajú pedig nincs a családban.
Így kapta 11 hónappal ezelőtt kislányunk a Zina nevet. Jaés, szőke hajú :)
18/33 anonim válasza:
A mi kislányunk Rebeka Franciska lesz.
Könnyű szülést!
Szintén 37 hetes km
19/33 anonim válasza:
Szintén Villő, vagy Bianka, így jobban tetszik, mint a Blanka.
Ha nekem lányom lett volna, Míra lett volna a neve:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!