39 hetes kismama vagyok. Három különböző orvos mondta hogy kislányom lesz, mutatták is. Mégis bennem van mivan ha fiú? Azt hallottam a linea negra is megjósolja ha egész a mell aljáig ér akkor fiú lesz. Tapasztalatok érdekelnének!
A linea nigra csak babona, mint ahogy a has alakja és a többi marhaság is. :-) Nekem csak a köldökömig ér a vonal, mégis fiút várunk egyértelműen, nagyon jól látszott a kukaca több ultrahang-vizsgálaton is.
A tapasztalatok azt mutatják, hogy ha valakit kisfiúnak jsolnak, akkor többnyire az is, de a kislányból még lehet fiú.
33h km
Ha babonas vagy, akkor higgyel annak! Meg a horoszkopnak:) Az mit josolt?
Ha nem akartad megtudni, hogy lany lesz-e vagy fiu, akkor miert kerdezted meg az orvostol?
Ezer %, hogy lany lesz, de miert vizsgalt teged ennyi doki?
Ja, akkor legyen fiu nev is mindenkepp, hatha fiu lesz.
Köszi szépen a válaszokat!
Utolsó válaszolónak azért mert van a saját dokim ő mutatta is.Egyszer voltam az ügyeleten ott is nézték,+ 20 hetes genetikait is más csinálta és ő is mondta.Amugy nem hiszek a babonának csak már agyalok össze vissza és megfordult a fejemben hogy talán fiú.De azért köszi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!