Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 39 hetes kismama vagyok....

39 hetes kismama vagyok. Három különböző orvos mondta hogy kislányom lesz, mutatták is. Mégis bennem van mivan ha fiú? Azt hallottam a linea negra is megjósolja ha egész a mell aljáig ér akkor fiú lesz. Tapasztalatok érdekelnének!

Figyelt kérdés
2010. febr. 24. 13:35
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Én azért nem a jóslásnak hinnék, hanem a tapasztalt orvosoknak :)) voltatok 4D-n? Ha igen, ott mit mondott az orvos? Ha lehetett látni, akkor neki higgy és ne a linea negra hosszának :))) Egyébként nekem egyszer se ért a mellem aljáig, mégis van 2 fiam :)))
2010. febr. 24. 13:39
 2/12 anonim ***** válasza:
Már nem kell sokat várni, és megtudod. nekem a mell aljáig ért, és lány!
2010. febr. 24. 13:40
 3/12 anonim ***** válasza:
Én nem tudom mi ez a linea negra-ra, de ha azt mondták lány akkor lány. Nekem az elsővel és most a másodikkal is tök fiús kinézetű hasam van/volt, sőt most a 2.-nál közérzetem is más, de lány lesz. Az elsővel az utcán leszólítottak, odaszóltak többször: -fiú lesz. Kész kabaré volt, már röhögtünk, hogy nem lány és valóban csaj lett. Amúgy még pár nap és meglátod kiscsaj.
2010. febr. 24. 13:40
 4/12 anonim ***** válasza:

A linea nigra csak babona, mint ahogy a has alakja és a többi marhaság is. :-) Nekem csak a köldökömig ér a vonal, mégis fiút várunk egyértelműen, nagyon jól látszott a kukaca több ultrahang-vizsgálaton is.

A tapasztalatok azt mutatják, hogy ha valakit kisfiúnak jsolnak, akkor többnyire az is, de a kislányból még lehet fiú.

33h km

2010. febr. 24. 13:41
 5/12 anonim ***** válasza:
Lány lesz. A dokik nem lököttek.
2010. febr. 24. 13:47
 6/12 anonim ***** válasza:

Ha babonas vagy, akkor higgyel annak! Meg a horoszkopnak:) Az mit josolt?

Ha nem akartad megtudni, hogy lany lesz-e vagy fiu, akkor miert kerdezted meg az orvostol?

Ezer %, hogy lany lesz, de miert vizsgalt teged ennyi doki?

Ja, akkor legyen fiu nev is mindenkepp, hatha fiu lesz.

2010. febr. 24. 13:50
 7/12 A kérdező kommentje:

Köszi szépen a válaszokat!

Utolsó válaszolónak azért mert van a saját dokim ő mutatta is.Egyszer voltam az ügyeleten ott is nézték,+ 20 hetes genetikait is más csinálta és ő is mondta.Amugy nem hiszek a babonának csak már agyalok össze vissza és megfordult a fejemben hogy talán fiú.De azért köszi:)

2010. febr. 24. 13:54
 8/12 anonim ***** válasza:
Én is úgy tudom, hogy a kislányból még lehet fiú :) de ez azért van, mert van akinek későn szállnal le a heréi, a többit meg össezetéveszthetik, de szerintem a te esetedben tuti lány lesz, ha már 3 orvos is ezt mondta. Nekem kisfiam van, és a linea negra nem ért fel a mellemig, nem sokkal a köldököm fölött véget ért. Szóval ez csak babona.
2010. febr. 24. 14:21
 9/12 anonim ***** válasza:
Az unalom nagy úr:D
2010. febr. 24. 14:44
 10/12 anonim ***** válasza:
Fiam szuletett, de nem volt csik a hasamon.
2010. febr. 24. 14:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!