Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 37hetes kismama vagyok,...

37hetes kismama vagyok, "elvileg"nemsokára szülök, kislányom lesz ti milyen nevet adnátok?

Figyelt kérdés
Ha lehet olyan tippeket várok ami ritka,nem minden második embert hivnak igy!!!kösy
2011. jan. 14. 10:02
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:

Mi is vacillálunk a kislány neveken, 30 hetes vagyok. Eddig a Barbara a nyerő, de még változhat. Nekem tetszik a Lilla, a Loretta, Szabina, Kamilla (a férjemnek egyik sem).

Laurából amennyire érzékelem, sok van!!!

2011. jan. 14. 15:11
 22/33 anonim ***** válasza:
na meg az Angéla
2011. jan. 14. 15:13
 23/33 anonim válasza:

Lili - Milla - Málna - Rebeka - Regina - Emma - Lilla - Hella - Linett - Lara - Zina - Lorka

Nekem a rövidebb nevek tetszenek nagyon. :) És igaz, a Kamilla tényleg szöszi kislányhoz illilk. :)

Tesóm kislánya Kamilla, gyönyörű, igazi kis hercegnő. :) szöszi, zöldszemű (ezt tőlem örökölte (: )és imád csajszis dolgokat csinálni. :)

Az én kislányomnak mindenképp két neve lesz, de ez még messze van. :)

Írd majd meg, végül is melyik nevet választottátok. :)

2011. jan. 14. 16:10
 24/33 A kérdező kommentje:
kösy a rengeteg választ,hát nem könnyü...a Zina nagyon tetszik,de legkobban a NIKOL ti adnátok ha a férjetek annyira nem akarja???ja és én is könnyü szülést kivánok minden kismamának.remélem nekem is könnyü lesz már alig várom az én kicsi gyémántomat hogy ölelgethessem!!!
2011. jan. 14. 16:52
 25/33 anonim ***** válasza:
A Zina mellett szól az is, hogy ez már eleve egy (anyakönyvezhető) becenév. Én nem adtam volna neki olyan nevet, ami nem tetszik a páromnak. Ezért nem lett kislányunk Bori :)
2011. jan. 15. 12:09
 26/33 anonim ***** válasza:
Jaés nekem a NIKOL nem tetszik. Mintha fiú név lenne! Viszont biztosan ritka!
2011. jan. 15. 12:11
 27/33 anonim ***** válasza:
milyen neve lett kislányodnak?
2021. szept. 21. 17:33
 28/33 A kérdező kommentje:
Nikolnak hívják
2021. szept. 21. 22:13
 29/33 anonim ***** válasza:
Szép név lett. Nikol ritka név.fiusnak hangzik,de lehet attol lány név.Nikolasz férfi párja
2021. szept. 22. 10:03
 30/33 A kérdező kommentje:

Tudom hogy a Nikolasz a párja,okkal lett Nikol.

Mi szeretjük nagyon a nevét :)

És ő is.

Nemsokára újra anya leszek,pár hét múlva megszületik 3 lány után a kisfiam.

2021. szept. 22. 15:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!