10hét és szülök. és még mindig nem tudom mi legyen a kislányom neve, , tudnátok segíteni?
Figyelt kérdés
Nektek meg volt már ilyen idősen?
Már egyszer tettem fel kérdést,hogy milyen a Lara név..talán az ami picit tetszik,de nem tudom igazán!
Tudnátok segíteni?
A vezeték nevünk Kocsomba.
Valami szép rövid nevet szeretnék,ami aranyos is,nem túl komoly,szépen cseng!
2012. márc. 12. 19:05
1/27 anonim válasza:
Nekem tetszik a Lara, szerintem szép. Én ismerek egy lányt akt így hívnak, kiskorában Lariskának hívták. Léna, Fanni, Lilla, Réka, Norina, Luca.
2/27 anonim válasza:
Szerintem a következők szépek:
Hanna, Aliz, Léna, Lilla, Lili. És a Lara is szép. De ez szubjektív, de talán megtetszik valamelyik.
Könnyű szülést!
4/27 anonim válasza:
Szia.Nekem nagyon tetszik a Lara.Én is gondolkoztam rajta de nekünk a vezetéknevünk is rövid ezért nem lesz Lara.Még tetszik a Lia,de nekünk az is rövid így csak a második neve lesz az :)
5/27 anonim válasza:
És ha nem Lara,hanem Lora?Az rövid is,megy a vezetéknévhez,aranyos,és nem olyan gyakori,mint a Lara.
6/27 anonim válasza:
Nekem is tetszik a Lara!
Emma,Maja.
8/27 anonim válasza:
Rövid azép nevel szerintem: Alíz, Léna, Leona, Dorka, Éda, Édua,
Laura( akar Latanak is becezhető) Réka, Anna, Ajna, Borka, Zorka,
9/27 anonim válasza:
az én kicsi lányomat Klárának hívják, menne a vezetéknevetekhez és nagyon ritka manapság jelentése: fényes, ragyogó, tiszta, névnapja: 08.12. Már 8 hetesen rátaláltam erre a névre, most ismét terhes vagyok 4 hetes és azt mondták kisfiú. Kész szerencse, mert lánynevet nem találtam még egy ilyet... :)))) így nem kell néven gondolkodnom, mert az apukája nevét kapja! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!