A nem várt 4. baba. Mi lesz vele?
Nagyon sajnallak, nagyon nehez helyzetben vagy!!!:( en nem akarok tanacsot adni sem lehordani! Annyit irnek en mit erzek, van egy hugom szereny korulmenyek kozott nottunk fel, azonban en meg kivannek magamnak harmat minimum ha fele ennyi is jutott volna anyagilag vagy annyisem, mindennel tobbett er, hogy van letezik nekem!!!
Minden jot kivanok nektek! Kivanom, hogy lelkileg konnyen viseld barhogyis dontesz!!!
Akármennyire is lepontoznak, én azt mondom állj ki amellett, amit szeretnél, és én úgy érzem te már magadban eldöntötted, hogy nagyon szeretnéd ezt a picit.És igaza van Gabkának, valószínűleg, ha elvetetnéd, az benned akkora lelki törést okozna, hogy megsínylené az egész családod!
Amellett vagyok, hogy megtartsd és remélem, hogy a férjed véleménye is megváltozik!
Ginike 30
És ha a férje véleménye nem változik, és elege lesz a gürcölésből? Akkor majd szólsz két jó szót a kérdezőhöz, írsz két kommentet a 4 gyerekes egyedülálló anyának és vége?
MAximum annyit tudsz majd mondani hogy sajnálod hogy így alakult a házassága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!