Kismamák! Milyen magnézium és kalcium tablettát érdemes venni?
3-as valaszolo vagyok.
Mondjuk en elso babaval rengeteg tejtermeket fogyasztottam, ezt mondtam is a dokinak. Azon eltem szinte. (Napi 2 liter tej, 1 liternyi natur joghurt volt az alap.)
A masodik babaval meg kb semmit sem, mert nem kivantam, csak annyi tejet ittam, amit a reggeli tejeskavemba beleraktam.
Ennek ellenere elso terhesseg alatt romlottak a fogaim, nem gyoztem fogorvoshoz jarni, hogy ne durvuljon el a helyzet, a masodik babaval meg konkretan semmi sem valtozott a fogsoromban. MOndjuk akkor mar paradontax-ot hasznaltam, az elso babaval meg epp amit megvettem. A paradontax is sokat segitett, azt eszrevettem.
125 mg kalcium van az Elevitben!! Véleményem szerint ez a mennyiség majdnem nulla.
Én szedem esténként, sok tejterméket iszom, eszem, de egy 500mg-sat bekapok lefekvés előtt.
A dokim javasolta ,a reggeli lábgörcsök ellen (ráadásul ő 1000 mg-os mondott).
Én már csak azt nem értem, hogy ezekben a kérdésekben, miért ilyen eltérőek a válaszok (még az orvosok sem ugyanazt mondják).
30 hetes
Utolsó vagyok:
Ha szeded este szedd, és jó pár órával a többi vitamin után. Este sztem azért kell, mert könnyen kipisilheted a nagy részét, ha napközben veszed be.Én közvetlenül lefekvés előtt kapom be (egyébként a doki is így javasolta).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!