Májusban szülök, mikor kezdjm el mosni a kisruhákat, tegyem a helyére a kiságyat, stb? Most vagyok 28 hetes.
Éni s májusban szülök, és az egyik oldalon sokan összegyűltök. A kismamák 80%-a már vásárolgat, pakolászik.
Mi hvg-n festettünk, ma összeraktam a kiságyat. Én nem akarom a végére hagyni az ilyesmit, ki tudja, mikor dönt úgy a kisfiam, hogy ideje megszületni, vagy mennyire fogom jól érezni magam az utolsó hetekben. A 30. hét körül már elkezdem mosni a ruháit, aztán kész leszek mindennel a 32. hétig szerintem.
Jó érzés látni a babaszobát, és engem megnyugtat, hogy nincs már hátra 1000 dolog.
Hamarosan a kórházi pakkot is szeretném összerakni, elfér bőven az egyik sarokban.
27 hkm
Én május elején szülök (második lányunk jön),de március közepén akarok mindent kimosni (mert akkor megműtenek,amitől lehet hogy hamarabbjöna baba)Így nem akarom azt is abférjemre hagyni!
A kiságyat pelenkázót...Ilyeneket csak akkor rakják össze mire jövünk haza a picivel!Eza feladata azaddigra majd 2,5 éves lányunknak és a férjemnek!
De a ruhákat (ha a műtét után még egyben maradok) akkor áprilisban (a vége felé) Átmosom átvasalom!
Mondjuk náűlunk minden megvan,még egy tesófellépő kell a babakocsihoz!
Szerintem hajól vagy,akkor ráérsz április közepefelé nekifognia végső simításoknak!
2 éves kislány és 29 hetes pocakcsajszi anyuja
Mi már kifestettük a szobát, a babakocsi megvan, ruhák megvannak (igaz, hogy azokat örököljük), de szerintem csak a 34-35. hét körül kezdem kimosni. A bútorok a hétvégén készen lesznek, mert asztalossal csináltattuk, úgyhogy 1-2 héten belül összerakjuk őket. Szóval még hiányzik 1-2 dolog, úgy tervezem március végére meglesz minden, mert május 5.-re vagyok kiírva.
29 hkm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!