Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Megvettétek már a kiságyat?

Megvettétek már a kiságyat?

Figyelt kérdés
Bababoltban láttam ma egy gyönyörű kombit, hetvenezer, és észrevettem hogy a rácson az ujjammal le tudtam kaparni a festést (és a picur ezt rágná!) tehát fel vagyok háborodva, és tanácstalan vagyok. Hol vettél? MENNYIÉRT? Mire figyeljek?
2012. febr. 17. 18:07
 1/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Én az Elefáni bababoltban vettem meg (illetve anyutól ezt kaptuk ajándékba), és direkt olyat választottunk, aminek bababarát a festése, tehát nem tesz kárt a kicsiben, ha esetleg rágcsálni. Egyébként lehet venni védőt direkt a kiságyra, felrakod, amikor a kicsi abba a korba ér, hogy már rágcsálja a fát, és akkor azt rágja, nem a festéket.

2012. febr. 17. 18:11
 2/9 A kérdező kommentje:
A védőt nem tudtam, nagyon jó ötlet, és köszi! Légyszi irjatok árat, hogy mennyiért vettetek!!! A hetvenezertől a hideg veríték csurog a hátamon, NMÁ!
2012. febr. 17. 18:13
 3/9 anonim ***** válasza:
Ragaszkodsz az újhoz? A Vaterán gyönyörű használt kiságyak vannak jóval barátibb áron. A legtöbbön még az sem látszik, hogy használva voltak. Azért merem ezt írni, mert az én kiságyamat a 3. gyerek nyúzza, és simán el tudnám adni alig használtként, annyira jól néz ki, és annyira újszerű.
2012. febr. 17. 18:18
 4/9 Grófházy ***** válasza:

hát 80-ért már komplettan is van szekrénnyel!!

[link]

mi ezt vettük meg pelenkázóval,mert szekrényünk van.

Kérhető hozzá rágásvédő,de ikeában is van,ott olcsóbb!!

Szombathelyen a baby shop-ban volt a legolcsóbb,és országosan ingyenes a kiszállítás.

Érdemes a webshopjukban körülnézni!

2012. febr. 17. 18:33
 5/9 anonim ***** válasza:
Nekünk ilyen van,csak nem maci mintás hanem sima,és 30000 ft volt 3 éve.Nekünk igazából azért lett ilyen mert elfogadták az egészségpénztári kártyát ott ahol vettük,és ilyen volt.Állítható,nem festett csak lakkozott,nagyon masszív.Semmi se látszik rajt 2 év használat után.Augusztusba kistesó használja tovább :)
2012. febr. 17. 19:16
 6/9 anonim ***** válasza:

Nekünk ilyen van cseresznye színben..

[link]

Mi 64ezerért vettük a Tégelben.Állítólag "ajándék" kókuszmatraccal.Na hát bizony igencsak benne volt az árban az a matrac ahogy elnézem...:( kicsit fel is húztam magam, hogy itt meg ennyi!!

2012. febr. 17. 19:45
 7/9 Szilvi01 ***** válasza:
használtan vettem kiságyat,szinte teljesen új a kinézete.5500 ft volt!!!Úgy hogy kaptunk hozzá mindent szivacsot,teljes ágyneműszettet,ágyneműhuzatot,rácsvédőt,és egy kis micimackós plédet is. 3 magasságban állítható 60X120as.Kombi nekünk nem fért volna be az ajtón.
2012. febr. 17. 20:43
 8/9 anonim ***** válasza:

[link]

nekünk ez van

a 2 gyerek nyúzza de nem kopott, nem nyikorog.

ezt bátran ajánlom!

2012. febr. 17. 22:50
 9/9 Babi0906 ***** válasza:

Szia.Mi használtam vettünk kiságyat. Amikor elkezdtem nézegetni őket még tavaly már akkor sem volt olcsó használtan (15000), újonnan meg pláne. Én úgy gondoltam, hogy használtan is kapok olyat ami az igényeimnek megfelel. Hosszas találgatás után végre találtam is egyet ami nagyon jó állapotban van (pelenkázó+ágy) van hozzá ágyneműtartó is. Idén januárba vettük meg, mert annyira felmentek az árak a tavalyihoz képest, hogy muszáj volt megvenni, nagyon jó vétel volt :) 28000 fizettünk 30000 volt hirdetve. Én biztos nem vennék újat. Kókuszmatracot úgy is vettünk újat és végül is azon alszik. Az ágy meg nagyon szép állapotban van.

26+4 hkm

2012. febr. 18. 07:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!