Megvettétek már a kiságyat?
Szia!
Én az Elefáni bababoltban vettem meg (illetve anyutól ezt kaptuk ajándékba), és direkt olyat választottunk, aminek bababarát a festése, tehát nem tesz kárt a kicsiben, ha esetleg rágcsálni. Egyébként lehet venni védőt direkt a kiságyra, felrakod, amikor a kicsi abba a korba ér, hogy már rágcsálja a fát, és akkor azt rágja, nem a festéket.
hát 80-ért már komplettan is van szekrénnyel!!
mi ezt vettük meg pelenkázóval,mert szekrényünk van.
Kérhető hozzá rágásvédő,de ikeában is van,ott olcsóbb!!
Szombathelyen a baby shop-ban volt a legolcsóbb,és országosan ingyenes a kiszállítás.
Érdemes a webshopjukban körülnézni!
Nekünk ilyen van cseresznye színben..
Mi 64ezerért vettük a Tégelben.Állítólag "ajándék" kókuszmatraccal.Na hát bizony igencsak benne volt az árban az a matrac ahogy elnézem...:( kicsit fel is húztam magam, hogy itt meg ennyi!!
Szia.Mi használtam vettünk kiságyat. Amikor elkezdtem nézegetni őket még tavaly már akkor sem volt olcsó használtan (15000), újonnan meg pláne. Én úgy gondoltam, hogy használtan is kapok olyat ami az igényeimnek megfelel. Hosszas találgatás után végre találtam is egyet ami nagyon jó állapotban van (pelenkázó+ágy) van hozzá ágyneműtartó is. Idén januárba vettük meg, mert annyira felmentek az árak a tavalyihoz képest, hogy muszáj volt megvenni, nagyon jó vétel volt :) 28000 fizettünk 30000 volt hirdetve. Én biztos nem vennék újat. Kókuszmatracot úgy is vettünk újat és végül is azon alszik. Az ágy meg nagyon szép állapotban van.
26+4 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!