Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyiért tudok eladni egy...

Mennyiért tudok eladni egy 120X60-as kiságyat, amihez ajándékokat is adok?

Figyelt kérdés
2012. febr. 14. 18:06
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
85%
Attól függ,milyen,régi új,és mit adsz hozzá.Pl:én csináltatott kiságyat vettem kéz alól 6000Ft-ért.
2012. febr. 14. 18:07
 2/12 anonim ***** válasza:
49%
Most ajándék gyerekkel!
2012. febr. 14. 18:10
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Szia, én vennék kiságyat, és attól függ hogy milyen. Számomra az a fontos, hogy elég masszív legyen (az auchanban amit láttam a rács ujjnyi vékony volt, és a kisujjammal össze-vissza tudtam rángatni, mozgott jobbra balra, olyan silány volt) és hogy később át lehet-e alakítani nagyobb gyereknek (azaz leszerelni a rácsokat). Mennyiért adnád?
2012. febr. 14. 18:13
 4/12 A kérdező kommentje:

Az ajándékon értettem egy baldachin vasat s hozzá egy függönyt.

Matracot és egy zenélő kukacot,ami az ágyra szerelhető.

2012. febr. 14. 18:16
 5/12 A kérdező kommentje:
Ici-pici szerelési munkával,ami pár perces munka.
2012. febr. 14. 18:18
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
2. vagyok, nekem pl. a baldachin+vas eredetileg nem is kéne. Ha nem akarod felnyomni pl. a vaterára, és fel tudod adni csomagként, akkor küldj üziben egy árat, és beszéljünk róla, a Jófogás.hun néztem 10-40.000 között is vannak, úgyhogy elég rugalmas.
2012. febr. 14. 18:23
 7/12 anonim ***** válasza:

tegyél fel ide képet, én is azt keresek épp, és képpel meg is tudjuk mondani, megéri-e!

vagy megvesszük :)

2012. febr. 14. 18:25
 8/12 A kérdező kommentje:

Fel tettem 10 000-ért a tesz-veszre.

[link]

2012. febr. 14. 20:11
 9/12 anonim ***** válasza:
Szerintem az ajándékokkal együtt reális az ár, mi ettől jobb , masszívabbat vettünk, 7000-ért szerencsénk volt, viszont a postaköltséget ajánlott levélként adtad meg, az csak két kilóig műkszik, ezt futárral tudnád, vagy nem standard postai csomagként feladni, többért, érdemes lenne átírnod mert a végén még azt mondják, megtévesztetted. Ajánlom még neked a jófogás.hu-t, mi ott nagyon sok babacuccot eladtunk, személyes átvétellel, átadással, és így nem kellett a nagyobb darabokkal vacakolni a póstán, futárnál.
2012. febr. 14. 22:09
 10/12 anonim ***** válasza:
Az ajándékokkal együtt megéri. Ajándékok nélkül viszont drága lenne főleg, ha valaki csak futárral tudná elhozatni. Brendonban a Touragoo ágy 9ezer forint.
2012. febr. 14. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!