Aki Femibion 400-at szed megmondaná, hogy mennyiért szokta venni?
én a 800-ast 2300ft körül vettem(nova patika,van törzsvásárló kártyám 2500ft körül lett volna ha nincs)a 400-as meg 3-4ezer között volt nem emlékszem pontosan 3500 rémlik de tui nem volt 4ezernél drágább. én csak ámulok milyen összegeket írtok! mielőtt vettem utána néztem és mondom magamba jézusom! mégse kell, de aztán megkérdeztem a patikába és nem is volt olyan drága mint amik a neten terjednek. ja amúgy veszprémi vagyok
ha van nálatok is nova patika próbáld meg ott de lehet h. nálatok(Pest és környéke) minden gyogyó drágább.mondjuk az durva h.ennyivel
a 400ast 4300ért vettem (falucska szeged mellett)
a 800asra nem emlékszem már
Nekünk is mondta anno a nőgyógyász a férjemnek, hogy szedjen, volt spermavizsgálata már előtt is, superek voltak a spermái, de a doki azt akarta elhitetni velünk, hogy majd ettől biztosan jobban teherbe tudok majd esni. már több éve próbálkoztunk, és az inszeminációt sem ajánlotta fel. Megnéztük az összetételét és teljesen felesleges szedni, mert amennyit használna(a papír szerint) többet árt. Szóval mi inkább a vitaminokat választottuk és utána úgy hozta a sors, hogy nőgyógyászt is váltottunk. Ő csináltatott 1 év elteltével újabb spermavizsgálatot és nagyon super volt az eredmény, akár még adományozhatna is. A titok a vitaminokon múlik.Napi 400mg E-vitamint,(sejtek épsége védelmében), Folsavat 1000mg-ot, ásványi anyagot(amiben 500mg Ca, és 250mg Mg, vmint szelén, jód, stb van, B-komplexet(min. 10-féle B-vit) Omega 300mg-ot, Korall Ca-t( tengerben élő állatok meszes üledékéből kivont Ca), és a legfontosabb a nagy dózisú C-vitamin, ez napi adagja min. 2-3000/80kg-s férfiember esetén. Ja mióta ezeket szedi a férjem nem volt beteg már vagy 3 éve,pedig állandóan emberek között van, buszon utazik napi 2 órát, és a hét 5 napján nehéz fizikai munkát végez.
Ez nem reklám, hanem élettapasztalat, a vitaminokat megnézheted : [link]
A C-vitamint be lehet szerezni borászoktól harmad áron, por alakban 1kg-s/5 kg-s kiszerelésben. E 1kg ha egyedül eszed 1 évig is elég lehet és kb. 3000 Ft.Ha érdekel írj.
Femibiont ajánlott a nőgyógyász a férjednek?
(2-3000 mg C vitaminból egyébként egészen pontosan úgy 1000 mg távozik is belőled aznap, ezt Dr. Lenkei is tudná, ha a fiziológiás ismereteit nem süllyesztette volna az agya mélyére a pénzéhség.)
Én Femibion 400-at szedek most, és 6000Ft ért vettem, ráadásul be is csaptak, mert 60db szem van benne, mondom de jó ez elég lesz 2 hónapig, aztán mikor megvettem és elolvastam, hogy 2 db -ot kell egy nap bevenni hát kiakadtam. Szerintem nagyon drága, és a nődokimmal megbeszéltük hogy váltok gravidára.
17hkm
Ma megkérdeztem egy másik patikában, ott 6020 Ft-ot mondtak, szóval ugyanaz, megvettem.
Két éve a kisfiamnál is a Femibiont szedtem, nem volt vele semmi bajom, 3 kilós volt a babám. Egyébként meg nem függ össze a baba súlya azzal, hogy milyen vitamint szedek, vagy szedek-e egyáltalán. Úgy emlékszem, hogy akkor 4 ezer körül volt az ára a 400-asnak.
Elég durva eltérések vannak az árában, de úgy tűnik itt Pest megyében 6000 Ft körül van. Azért megnézem ezt a Nova patikát, hátha van a környéken.
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!