Lehet összefüggés a rosszullétek és a terhesvitamin (Femibion) között?
Kaja előtt vagy kaja után veszed be?
Én miután csak teli hassal vettem be megszűnt az a rosszullét,ami a vitamin miatt volt...Amúgy meg kitartás,pár hét és elmúlik..:)
Femibiont szedek én is, de nem voltam rosszul, reggel néha émelyegtem, de nem volt vészes. Szerintem nincs köze a terhesvitaminnak a reggeli rosszulléthez.
17hkm
Egy ismerősöm a Femibiontól volt rosszul, abbahagyta és elmúlt az émelygése.
Én is ezt szedem, nagyon rosszul voltam az első 4 hétben, kipróbáltam, hogy pár napig nem szedtem, de nálam nem változott semmi.
Próbáld ki, hogy 2-3 napig nem szeded, ha elmúlik a rosszullét vagy javul, akkor válts egy másik terhesvitaminra.
pont kiakartam írni kérdésnek h. van-e valakinek hányingere a femibiontól!? erre megtaláltam a kérdésed.
én még nem vagyok terhes csak szeretnék.3 hónapja próbálkozunk :(
először azt hittem azér van folyamatosan hányingerem mert terhes vagyok aztán megjött:(
pár napig nem vettem be és elmúlt.szóval nálam a femibion miatt van. nem akartam kidobni úgyhogy 2-3 naponta szedem teli hassal ami még van és így jó.de ha elfogy nem szedem többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!