Van összefüggés a terhesvitamin szedése / nem szedése és a hányinger között?
Úgy értem, hogy aki idejében, a fogamzás előtt 1-2 hónappal elkezdte szedni a vitamint, annak tényleg nincs, vagy csak enyhébb hányingere van? Mert én 7 hetesen még teljesen jól vagyok és az első terhességem alatt is csak enyhe hányinger volt. Mindkétszer időben elkezdtem szedni a vitamint. Ez lehet az oka, vagy alkati kérdés?
Persze azért nem akarom elkiabálni, lehet holnap már hányni fogok.
Minden terhesség más! Nem akarlak elkeseríteni, de még lehet hányingeres időszakod:-(
Én is szedtem a vitamint a teherbeesés előtt 2,5 hónapig, s mégis a 6-7. héttől a 15. hétig rengeteget hánytam és minden illattól rosszul voltam.
Szerintem ez nem is alkati dolog, hanem terhesség kérdése
Szia!
Nekem szörnyű hányingerem volt,nem tudtam sem inni,sem enni.Ezért elkezdtem szedni az Elevitet,hogy pótolja a vitaminokat,s nagyon meglepődtem mert 1-2 nap múlva elmúltak a rosszullétek,hányinger.
Így azt hiszem mondhatom hogy nekem az Elevit segített!
Szép baba várást!33 hetes km
Szia!Én a 7 héttől szedem az Elevitet,és nem voltam rosszul sosem.Csak kétszer,mert túl sokat ettem egyszerre,de olyan spontán rosszullétek nem voltak.Nem tudom hogy a vitamintól,vagy mert egyszerűen szerencsém volt.Csak arra figyelj,hogy mindíg evés közben vedd be,mert sok zsírban oldódó vitamin van benne,és ha nem eszel,akkor lehet hányingered a vitamintól is.
Boldog babavárást!
21hetes pocis
Szia! Nézd meg a vitaminod összetevőit, ha van benne B6 vitamin is, akkor az bizony enyhíti a hányingert, émelygést, tehát van összefüggés! Ha nincs benne, akkor örülj h ilyen szerencsés vagy!
12+6
Ha úgy tűnik, hogy a terhesvitamintól van hányingered, akkor figyelj oda, hogy evés közben vedd be és sok folyadékot fogyassz!
Abban biztos lehetsz, hogy a vitaminkészítménynek (pl. Gravida) nincs olyan összetevője, ami hányingert kelt, viszont jó eséllyel van olyan, ami elmulasztja, ahogy a többiek is írták!:)
Pont ezaz, hogy nincs semmi hányingerem! Szerencsére, még...
Csak érdeklődtem, hogy mások hogy állnak ezzel.
Amúgy minden multivitaminban van B6, ez alap vitamin!
Mindenkinek jó babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!