Femibion 800 vagy 400?
Figyelt kérdés
Ma vagyok 11+5 hetes, elfogyott a femibion 800as. A papírjában az volt, hogy a 12. hét végéig azt kell szedni, a 13. héttől a 400ast. Elkezdhetem szedni holnaptól a 400ast?2012. jan. 18. 12:22
1/6 anonim válasza:
Persze.
(Én speciel ekkor váltottam Gravidára, mert nagyon drágállottam a Femibionnak ezt a verzióját...)
2/6 anonim válasza:
Nyugodtan elkezdheted a 400-t, de ha drágállod, másra is válthatsz. Ezekben a vitaminokban az a jó, hogy nagyjából azonos az összetételük (keress rá a neten -> betegtájékoztatókban megtalálod)
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2012. jan. 18. 13:31
4/6 anonim válasza:
Persze válthatsz de nekem se jött be a Femibion 400 nincs benne annyi fajta vitamin mint a Gravidában. A 800at 12 hétig a 400at csak 4 hétig szedtem azóta Gravidázok.
5/6 anonim válasza:
Én most fogok gravidára váltani, mert iszonyat drága a 400-as 6000ft volt :( de egyébként nem lesz semmi baj ha már elkezded szedni.
6/6 A kérdező kommentje:
Én 4300ért vettem, de lehet fogok váltani. Köszönöm szépen mindenkinek! :)
2012. jan. 21. 18:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!