Lehet felváltva szedni a Femibion 800-at és a Gravidát?
A napokban teszteltem pozitívat, aminek nagyon örültem. Eddig kétnaponta vettem be egy szem Gravidát, ez már kb 4 hónapja így volt.
Viszont most naponta szeretnék vitamint szedni. De nem tudok dönteni. Ami szimpatikus, az a Gravida és a Femibion 800. Az utóbbi azért, mert könnyen hasznosítható folsav van benne, az előbbi pedig azért, mert több olyan dolgot tartalmaz, amit a Femibion nem pl: A, D3, K vitamin, Magnézium, Cink, Kalcium.
Azt szeretném kérdezni, hogy bajt csinálok azzal, ha egyik nap Femibiont, másik nap Gravidát veszek be?
A másik kérdésem: kell kiegészítőleg folsavat szedni ezen vitaminok mellett? Ha igen, hány mg-ot?
Köszi a válaszokat!!! :-)
Én a helyedben csak a Femibiont szedném, de persze lehet váltogatni. Ennyire nem érdemes belefolyni, mindegyik jó, a femibionban a folsav minősége a plusz. Ahhoz nem kell szedned pluszban semmit, csak magnéziumot, ha esetleg görcsölsz.
25 hkm
:-D Köszi!!!!!
Szoríts, hogy minden rendben legyen!!!! :-)
Puszi!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!