Mikor rakjuk össze a kiságyat?
32+3 napos vagyok a mensim szerint, de a 4D szerint 2 héttel öregebb.
A kiságy már megvan kb a 22. hét óta bedobozolva áll a garázsban. Elvileg Karácsonyra beszéltük meg, hogy összerakjuk, de nem engedtem babonából... :)
Most viszont bevagyok sózva.... Nem tudom mi van velem. Eddig nagyon nem akartam, ma meg szinte hisztizek, hogy már rakjuk össze! A párom még várna vele... Ti mit gondoltok? Korai?
Én 39. héten raktam össze. Hamarabb is megtettem volna, mint ahogy minden mást, mert minden megvolt már szinte a terhesség első 25 hetében, de mivel tudtam, hogy költözni fogunk, így feleslegesnek tartottam összerakni bármit is.
Babona pedig ... jó oké én is babonás vagyok (új év, esküvő, első 15 hét terhességben), de azért ennyire nem.
Párom annyira be volt sózva szülés után, hogy egy kávét nem bírt lefőzni és behozni, nem hogy bútort összerakni egyedül. Pedig férfi és képes rá .. :)))
Ráadásul jobb érzés volt nekem bepakolnom a kis szekrénybe, megvetni a kiságyat, mindent a nagy napra (kórházba indulás, hazaérkezésre) összerakni.
Plusz a tacsink is érdeklődve figyelt az ajtóból :)))) Várta már ő is a kis gazdit nagyon!
Sok boldogságot!
Hasonlo parameterekkel mi 35 hetesen vettuk meg a kisagyat es 37 hetesen raktuk ossze. Elotte valamiert sohasem jutottunk el odaig, akkor is azert lett hirtelen osszedobva, mert elozo ejszaka 7-8 perces osszehuzodasaim voltak orakon at es a ferjem beparazott, hogy meg nem vagyunk mindennel keszen. Igy masnap hajnalban munka elott gyorsan osszerakta.
A gyari szagrol annyit, hogy az 1-2 nap alatt kimegy a fabol, a kinais muanyagpapucs az, amit 2 hetig kell kibontas utan a szabad levegon szelloztetni, mert annyira budos. :D
Epp 2 napja vettunk egy komodot, akkor raktuk ossze, aznap ejszaka meg ereztem a nappaliba lepve a fa illatat, ma mar semmi sem erzodik. Szoval ez nem valami nagy szempont.
(Foleg, hogy a mi kisagyunk peldaul kartonba volt csomagolva, abban nem reked meg ugy a szag, mintha nejlon csomagolas lenne rajta.)
Ha be vagy zsongva, akkor nyugodtan osszerakhatjatok, csak egy hatalmas lepedot teritenek ra a helyedben, mi is igy csinaltuk. Hiaba takarit az ember, akkor is van por a lakasban, igy legalabb megveded addig, amig lehet.
Mi ahogy megvettük 28. hét környékén, összeraktuk, és abba raktuk utána a babának vásárolt cuccokat.
Így ha kell csak ki kell pakolni belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!