Szerintetek szép név a Borbála? Bori?
Figyelt kérdés
Nekem nagyon megtetszett, főleg a Bori becézés, szerintem irtó aranyos. Anyukám szerint viszont szörnyű név. Szerintetek? Tényleg olyan rossz?2012. febr. 1. 10:42
31/36 anonim válasza:
Az én nevem is Borbála. Nagyon jól esett olvasni a sok pozitív választ a nevemmel kapcsolatban. Sokáig nem kedveltem, mert annyira ritka név volt a környékünkön. A gimiben már volt egy osztálytársam, aki szintén Borbála volt.
Azóta találkoztam kislányokkal is, akiknek ezt a nevet adták. Engem Borcsinak és Borinak hívnak.
32/36 A kérdező kommentje:
Az én nevem Kamilla. És mi a Te kisfiad neve, ha meg szabad kérdezni kedves 89%-os? :)
2012. febr. 4. 18:27
33/36 anonim válasza:
Nekem nagyon nem tetszik.Van egy barátnőm,Őt is Borinak hívják.Neki jól áll.Ám már Ő is elmúlt 30 éves.Én nem tudok elképzelni gyereket Bori névvel.Ezzel csak azt akr5om mondni,hogy számomra "öreglányos".Bocsi.
34/36 anonim válasza:
Aznén nevem is Borbála, 2 nevem van Sára Borbála (ebben a sorrendben). Születésem óta mindenkinek Borcsa vagyok, és imádom, hogy mindenkinek én vagyok a Borcsája. Nem vagyok, egy túl hétköznapi amúgy sem, de a nevem is rátesz egy lapáttal! :D
35/36 anonim válasza:
Én is Bori vagyok és szeretem a nevem, főleg így becézve...a Borbála annyira nem tetszik, de vannak ezerszer rosszabb nevek is...szerintem szép, aranyos és vagány is:-)
36/36 anonim válasza:
Én Borbála vagyok, de mindenki Borinak hív, nekem a Borbála nem tetszik, a Borit szeretem:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!